Вижте кои зодии не харесват секса

Колко често се отдавате на любовни ласки? Всеки отговаря по различен начин на този въпрос.  Това, от една страна, се дължи на взаимоотношенията с партньора им, а от друга – на нагона, който е в природата на всеки отделен човек.

Дори по тази тема отново звездите взимат участие. В крайна сметка те влияят във всеки аспект от живота. Според хороскопа следните 4 зодии често страдат от „главоболие“ или имат нужда от дълго убеждаване, докато ги вкараш в леглото.

 

1. Близнаци 

Нека да стане ясно: Близнаците се наслаждават на секса, но просто в списъка им с приоритети той не заема една от челните позиции. Този зодиакален знак притежава особени комуникативни и интелектуални възможности. Поради тази причина на Близнака му трябва повече време, докато „се затопли“. В случая приятните и забавни разговори помагат за нужното настроение.  Но една грешна стъпка може е достатъчна, за да развали всичко.

 

2. Дева 

Девите са известни със склонността си към експерименти в леглото. Стига да успееш да ги вкараш между чаршафите!  Като знак с  аналитични способности, който обича да обмисля нещата, Девата не може лесно да изключи бутона в главата си. А както всички знаем, умът е абсолютен страстоубиец в спалнята.

 

3. Везни 

Истината е, че за Везните сексът е част от връзката, но не най-важната. Този знак цени в пъти повече емоционалната обвързаност и комуникацията. Той е готов за сексуални преживявания, когато иска да покаже на половинката любовта си. Но от чиста страст това рядко се случва.

 

4. Водолей

Водолеите са мечтатели. Често летят в облаците, а мислите им се реят в далечината. Поради тази причина не е лесно да изградиш връзка с тях. Когато става въпрос за секс, също е необходимо, на първо място, да бъдат завладени на душевно ниво. Както при Близнаците, за Водолея интелекта е най-мощният стимул за възбуда. Но като цяло половият акт заема второстепенна роля за него.

 

Коментари

Задължително поле