Вижте уникални видеа от сватбата на Цеци Красимирова

Един от гостите на сватбата на Цеци Красимирова, сподели във Facebook множество клипове от тържеството, церемонията и появата на Цеци пред гостите.

"Под звуците на Шостакович, Моцарт и Вивалди и с брилянтно шампанско се чака по-леко", написа сватбарят към видеото, показващо къде Цеци и американския бизнесмен Майкъл Струмейтис са се венчали.

Младоженците са избрали да отпразнуват любовта си в приказния двор на старинното имение Finca Mas Solers в Каталуния. Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро, а Майк и Цеци са поканили най-близките си познати да нощуват през целия уикенд в пищната сграда. Постройките към нея са от 13-и век, когато са били поддържани от августински монаси. През 19-и век е достроена, за да изглежда в сегашния си вид и гостите да се чувстват като част от антуража на Великия Гетсби.

Докато очакват булката, всички сватбари се наслаждават на класическа музика и танцов спектакъл.

Гостът на Цвети публикува и видео, в което баща й - Красимир Маринов, извежда младоженката до олтара. В клипа се вижда и емоционалната реакция на нейния бъдещ съпруг, който се просълзява, след като сваля воала й.

Церемонията е водена на два езика - български и английски, за да може всички гости да се насладят на момента.

Видео от сватбеното тържество сподели и Евгения Борисова, дизайнерката, сътворила роклята на Цеци Красимирова.

"Емоцията е прекрасна, булката прелест, гостите невероятни, сватбата прелест......", написа към клипа Евгения. От видеото става ясно, че Цеци се е погрижила сватбата й да включва някои български традиции и обичаи.

Коментари

Задължително поле