Вратарят на ПСЖ остава в интензивното, следващите 48 часа са решаващи

"Серхио е в добри ръце, бори се да се възстанови и знаем, че получава най-добрите грижи от медицинския екип в болница "Вирхен дел Росио". Трябва да сме внимателни, особено през следващите 48 часа“, се казва в изявлението на семейството.

"В момента очакваме резултатите от медицинските изследвания, за които се надяваме да са положителни. Така че ще ви информираме за промените в състоянието му възможно най-скоро", пише още в писмото до медиите. Първоначалните информации бяха, че той се бори за живота си, но повече детайли не са разпространени нито от клиниката, нито от близките му.

Всяка пролет стотици хиляди поклонници се събират в светилище, за да отдадат почит на Девата от Росио - събитие, което съчетава религиозния плам на католиците с фестивалния колорит в Андалусия. Като бивш футболист на "Севиля", Серхио Рико е участвал във въпросното християнско събитие, така че за него обстановката не е нова. 29-годишният вратар пристигна в ПСЖ през 2020-а година, след като преди това изкара една година под наем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят