Затвор чака секси блондинка за тероризиране на трима футболисти

Секси блондинка може да бъде вкарана в затвора, след като се призна за виновна за тероризиране на трима футболисти от Висшата лига. Орла Мелиса Слоун си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти, след като я блокираха.

22-годишната Слоун е инфлуенсър и модел от Обединеното кралство. Според страницата й в Instagram, където е последвана от 81 000 души, тя е посланик на онлайн модна марка, базирана в Лос Анджелис. 

Работила е като продавачка в супермаркет, преди да започне кариера в платформата Onlyfans. В един момент Орла разкри, че е спечелила £50 000 на голо, ядейки сладкиши, продавани от бившия й работодател.

В социалните мрежи тя редовно публикува публикации за охолния си начин на живот и пътувания до екзотични места. Орла Мелиса Слоун също използва страницата си в TikTok, за да публикува информация за запознанства и връзки.
Орла беше обвинена в тормоз заради контактите си с трима футболни големци. Тя тероризира Мейсън Маунт от Челси, Бен Чилуел, както и Били Гилмор от Брайтън, според The ​​Sun. Първата й среща с футболистите е, когато е поканена на парти в къщата на Чилуел, след като се запознали в Instagram. 

Орла Мелиса бомбардира Маунт с текстове и сменила телефонния си номер 21 пъти, след като той продължил да я блокира. Орла, поразена, дори му изпратила екранна снимка на разписка за £12,99, които платила за нов номер, като казала: „Вече не купувам храна, за да мога да получа повече номера.“

Тя също така изпращала съобщения на Гилмор многократно за Маунт и създала акаунт в Instagram, в който публикувала „напълно измислени“ колажи на Чилуел с други жени. 

Гилмор каза пред съда, че тормозът е продължил дори след преместването му от Челси в Брайтън, като новият му клуб е въвел мерки за безопасност, след като той споделил страховете си. Шотландският национал каза: „Не можех да спя и трябваше да пия сънотворни, което се отрази на представянето ми. Става въпрос за човек, когото срещнах веднъж за кратък период от време."
Орла призна, че е преследвала Маунт между 19 юни 2022 г. и 28 октомври, а Гилмор - между 10 септември 2022 г. и 28 октомври. Тя също се призна за виновна по друго обвинение за ненасилствен тормоз на Чилуел между 20 и 29 октомври. Присъдата е насрочена за обявяване на 20 юни 2023 г. 

Орла Слоун и Мейсън Маунт никога не са имали официална връзка. Двойката е имала връзка за една нощ и са разговаряли "спорадично" в продължение на около шест месеца, обяви съдът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт