ЗК Лев Инс затвърждава позициите си в Европа

Компанията се позиционира като неконвенционален бранд на киберзастрахователния пазар

Офисите на ЗК „Лев Инс“ в европейските страни и повече от 300 служители от централния офис и териториалните структури на дружеството участваха в онлайн среща заедно с израелските акционери на компанията, на която се утвърди посоката на разширяването й на европейския застрахователен пазар.

Орен Елимелех – партньор на ЗК „Лев Инс“ е още по-уверен, че със своята експертиза и заедно с мениджмънта в София и офисите в Гърция, Италия, Румъния, Германия, Швеция, Испания, Полша и Великобритания, компанията ще постигне стратегическата цел в киберзастраховането.„Започнахме преди близо 3 години, с намерението да се позиционираме като неконвенционален бранд на киберзастрахователния пазар в Европа, днешните изследвания показват, че подходът ни е актуален. Благодарение на собствения ни високотехнологичен център по киберсигурност (SOC) и международен колцентър, постигнахме изпреварващо пазара стратегическо позициониране.“ беше категоричен той.

Застрахователното дружество вече успешно работи с най-големите корпоративни клиенти в Полша, Италия и Гърция и е получило сериозна оценка относно иновативните си решения за малкия и среден бизнес, като получи одобрението и подкрепата на Дан Шомон – политически консултант на президента Барак Обама и консултант по развитието на международния бизнес.

„Впечатлен съм, че Лев Инс работят изпреварващо, създавайки решения за малкия и среден бизнес в предизвикателната за всички пандемична ситуация, което е добро социално и бизнес бъдеще.” сподели Дан Шомон след срещата.

Коментари

Задължително поле