Златната обувка на Евро 2020: Кой ще я спечели според водещите букмейкъри?

Евро 2020 няма да бъде турнир, който ще приема индивидуалните играчи, свикнали сме да виждаме, че когато играе един национален отбор, шансовете му са точно толкова високи, колкото и проявената дисциплина и умения за комуникация. Можем да дадем един много ясен пример от последното Световно първенство, спомняте си, че Лионел Меси беше добър играч, но всички искаха да покажат колко по-добри са в това отношение.

Ситуацията не е по-различна и сега, но въпреки това ще открием, че освен трофей за победа, футболистите играят и за още един възможен - златната обувка. Ще открием, че експертите от Nostrabet предлагат доста интересен анализ за цялото първенство тук - https://nostrabet.com/euro-2020/ и препоръчваме на всички запалянковци да се запознаят колкото се може по-подробно с основните и интересни предложения, които са налични. Нека обаче обърнем внимание на номинираните играчи, които някои букмейкъри вече са представили в своето портфолио. За изненада на всички, прогнозите на операторите не са толкова благосклонни към англичаните, колкото самите английски медии, но нека започнем от самото начало.

Ще открием, че фаворит в тази надпревара е Кевин де Бройне, който ще трябва да даде всичко, на което е способен за отбора на Белгия. Впрочем някои от основните футболни фенове вече виждат качественото представяне на играча и не ни изненадват по никакъв начин, когато говорим за основните предизвикателства на терена. Все пак Белгия е един от отборите, за които има висока оценка, но нищо не е сигурно, преди да бъде даден стартът на играта.

Френският нападател Килиан Мбапе-Лотен се нарежда на второ място, като дори получава същият коефициент. Не е трудно да забележим, че феновете вече са готови да се насладят на истинските предизвикателства, особено след като открием, че французите имат големи мераци за трофея, а Мбапе не е един от най-скромните на терена.

Хари Кейн се нарежда на 3-то място, но по-важното е, че макар и английските медии да дават високи оценки, никога не можем да бъдем сигурни как ще вирее англичанинът сред доста по-сериозните имена във футбола. Все пак не говорим вече за квалификациите, където англичаните не срещнаха абсолютно никакви проблеми, а за онзи момент, в който футболистите имат обща стойност на малка европейска страна - ако сравняваме БВП-то им. Хари е смятан за 3-я най-резултат футболист.

На 4-то място ще поставим Ромелу Лукаку, който повишава много бързо своя коефициент, но преди всичко ще партнира с официалния фаворит г-н де Бройне, като двамата оформят една много красива нападателна сила - единият е техничен, другият е таран с впечатляващите си 93 килограма. Лукаку наистина не е футболист за подценяване, а италианската школа вече се забелязва в неговото представяне.

На 5-то място ще добавим и един друг френски футболист, който малко или много успя да подразни редица фенове. Антоан Гризман имаше протекцията на редица френски силови играчи, а неговата крехка натура винаги имаше необходим коридор, за да завърши окончателно нападението на страната. Сега обаче Мбапе не е особено съгласен да предостави зелена светлина на своя съотборник и малцина ще го приемат като лидер. Какво ще направи Антоан, предстои да разберем в следващите редове.

На 6-то място поставяме Кристина Роналдо. Сигурно се чудите защо се намира на тази позиция, нима не беше дал всичко на своя отбор? Прави сте, това е футболист, който гори, но не може да бъде вечен, годините продължават да текат, а футболистът успя да докаже едно много свирепо съмнение, в редиците на друг отбор изпитва сериозни трудности. По-важното е, че от него не се очаква много, но нека не забравяме, че португалецът просто знае какво и как да направи.

Футболистът с най-малко шансове остава Дейвид Търнбул, чийто коефициент в този момент е космически. В негова защита можем да кажем, че скромните 22 години не му позволяват все още да се развихри, но пък се надяваме, че ще даде нещо за Шотландия, с което да бъде запомнен, а през следващите години може и да получи по-сериозно внимание. Все пак е млад футболист.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове