Белият дом следва пророчеството на Ванга

85% от предсказанията на Ванга са се сбъднали, твърдят нейни последователи. Последните събития в САЩ са на път да докажат думите й за последния черен американски държавен глава

Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп отпадат от президентската надпреварата, Барак Обама обявява военно положение

Барак Обама е на път да стане последният президент на САЩ, както гласи пророчеството на баба Ванга. Причината е възможното отпадане на Хилъри Клинтън от изборната надпревара заради влошеното й здраве, твърдят запознати с конспиративните теории.

Кандидатът на демократите се почувства зле по време на панихидата за 11 септември, а по-късно стана ясно, че е развила пневмония. Въпреки уверенията на личния лекар на Клинтън, че тя се възстановява, страхът и опасенията за здравето й нарастват, твърдят британски медии.

Ако тя не продължи битката за Белия дом, а Обама обяви военно положение заради заплахата от „Ислямска държава“, то и другият кандидат за поста Доналд Тръмп ще отпадне.

Така сегашният държавен глава може да се превърне в последния на този пост, точно както някога предсказва сляпата гадателка.

Още през 60-те години на миналия век Ванга говори за времето, когато „ше дойде черният човек”. Думите й са документирани от професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той записва всички разговори с нея и изучава точността на предсказанията й.

От тях става ясно, че пророчицата е видяла идването на власт на черен президент през 2009 година. Тя предсказа, че 44-тият президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен, пише проф. Добриянов. Този президент щял да върне страната назад, защото тогава Америка щяла да падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разкъса отново държавата на южни и северни щати. Две от нещата в това предсказание са неоспорим факт - Барак Обама и глобалната криза, която премина през САЩ и Европа. Предстои то да се изпълни докрай, сигурни са наблюдатели с вкус към конспирациите.

Според тях демократическата партия може да проведе извънредно заседание, за да обсъди извеждането на Клинтън от президентската надпревара заради влошеното й здраве, въпреки изявлението й в туитър, че остава в битката.

Освен това Конгресът може да промени датата на изборите. Ако членовете му обаче не вземат решение до началото на януари и техният мандат изтече, Обама може да стане "абсолютен владетел".

В подкрепа на това твърдение бившият кандидат за президент Бен Карсън прогнозира, че изборите ще бъдат анулирани по-рано тази година поради настъпване на анархия. Именно тя ще доведе до промяна на политическата уредба в САЩ, в която президентът вече няма да бъде водеща сила. Неговата роля може да бъде поета от Конгреса.

Никога не говорела с имена

Хора от близкото обкръжение на Ванга обясниха пред „Зодиак“, че пророчицата е споменавала за „черния човек“ в някои от първите си предсказания, когато е била изследвана от родни учени. По-късно тя никога повече не е споменавала за него. Рядко говорела с конкретни имена на хора и места, а по-скоро използвала метафори, спомнят си те.

Пророчицата най-често била разпитвана за бъдещото на България, а за световните проблеми говорела отново загадъчно.

Имена споменавала само когато при нея били хора, на които да помогне лично. Езикът й бил специфичен, а някои злоупотребявали с интерпретациите на смисъла му.

 

ИДИЛ и 11 септември доказали думите й

Видяла Фукушима, Владимир Путин и трета световна война

Фактът, че Ванга предсказва идването на 11 септември и възхода на „Ислямска държава“, я нарежда на едно от първите места сред ясновидците с най-силна дарба според западни издания. Британски медии пишат, че процентът на познатите от нея събития достига 85%.

Пророчицата предупреждава и за трагедията в японската АЕЦ „Фукушима 1“ през 2009 и казва, че в първото десетилетие на 21-ви век в северното полукълбо ще падне радиация и от нея ще се заразят всички животни и растителност.

През март 2011 г., веднага след бедствието  в Япония, радиоактивен облак се премества в Тихия океан, а след това замина към страните от Евразия, простираща се в северното полукълбо.

Ванга предсказва и трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба. Вероятно това ще стане, когато на власт остане последният 44-ти президент на САЩ.

Пророчицата вижда и потъването на руската подводница "Курск" и издигането на Владимир Путин, твърдят руски и британски медии.

 

Тайнствените книги за бъдещето на света

„Цялата история на хората, всичко, което е било, е и ще бъде, е записано в древните книги. И в тези книги са налице признаци. Те могат да говорят и да обяснят какво трябва да се направи, за да се спаси Земята“, казвала неведнъж Ванга.

След смъртта й през 1996 г.  никой не е успял да намери тези книги. Въпреки че са търсени, нито в дома й в Петрич, нито в църквата й на Рупите някой е успявал да открие следа от тях.

Някои подозират, че именно в книгите е била скрита тайната за ясновидската й способност, заради което те може да са станали притежание на друг.

Един от предполагаемите собственици е директорът на американския институт за изследване на тенденциите Джералд Селенте, известен като американския Нострадамус.

През 1979 г. той посетил пророчицата. След забележителната им среща той става ясновидец. Обяснява израстването си с това, че Ванга му дала подарък и сега се чувствал като неин ученик. За тридесет години почти всички негови предсказания се сбъдват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл