Стивън Сегал: Благодаря за руското гражданство, САЩ и Русия трябва да са най-близки съюзници и приятели

Стивън Сегал, който получи руско гражданство след указ на президента Владимир Путин, благодари за тази възможност в декларация, предадена на ТАСС от агента му Анар Рейбанд.

"Винаги съм смятал, че САЩ и Русия трябва да бъдат най-добри приятели и съюзници. Въпреки пропагандата около нас аз продължавам да се придържам към тази идея и съм готов да работя за постигането на тази цел. Извънредно благодарен съм за предоставената ми възможност", смята Сегал, цитиран от агента си. Рейбанд подчертал, че актьорът изпитва "огромно уважение и любов" към Русия.

"Баща ми беше руснак, семейството му основно беше от Владивосток. Същевременно имамл близки и в сибир, Санкт Петербург и даже в Беларус. Имам огромен брой приятели и роднини в Русия и бившите съветски републики. Изпитвам огромно уважение и любов към Русия. така, както и към моята родна страна", се казва в декларацията на Сегал.

Стивън Сегал е роден в САЩ. Баща му Самюъл е син на руски евреи, преселили се в Щатите. Майка му Патриша има холандско, английско и германско потекло.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия