Полицай ранен при проверка на шофьор

Разсеян в “Рено” се забил в задницата на патрулката

Полицай на 25 години бе откран в болница след верижна катастрофа на столичния бул. “Данаил Николаев”. Сблъсъкът стана вчера предобед, когато патрул спрял автомобил за проверка.

Разсеян шофьор се забил в задницата на катаджийската кола, която блъснала колата на проверявания. Освен полицай ранен бил и 20-годишен младеж, но състоянието и на двамата не е тежко, казаха лекари.

Полицаят е бил в патрулката, когато в задницата се забил шофьор с “Рено”. Катастрофата е станала на бул. “Данаил Николаев” пред оградата на ИСУЛ.

Очевидци разказваха, че катаджийският патрул е бил преди това близо до Сточна гара, но оттам подгонил автомобил с водач без книжка, който не спрял на стоппалка. Ченгетата го застигнали при ИСУЛ, затова и тяхната, и другата кола били на платното, без да са взети мерки за обезопасяване на района. Разследващи обаче нито потвърдиха, нито отрекоха тази версия.



Друг шофьор се качи с БМВ на тротоар в Ямбол и помете майка с две деца. В 8,30 ч на ул. “Дружба” 31-годишната жена водела малкото си момче за ръка и бутала количка с бебе. Когато видяла връхлитащата кола, прикрила децата с тяло и поела удара. Шофьорът дал газ и избягал. По-късно полицаите го заловили. Децата не са ранени, а майката има повърхностни рани и натъртвания, но животът й не е в опасност.

10-годишно момче бе блъснато от кола в пловдивското село Рогош привечер в събота. Шофьорът избягал и се издирва, детето било прегледано и пратено за лечение вкъщи.

Старец на 81 години от Асеновград почина, след като бе блъснат от “Опел” без шофьор, потеглил по нанадолнище в местността Копривките, където вчера имаше събор на БСП. 53-годишната шофьорка твърдяла, че е оставила колата на ръчна спирачка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България