Две момчета скочиха от Моста в Бургас и се удавиха

Двама тийнейджъри са скочили от Моста в Бургас и са загинали. Морето изхвърли първо мъртвото тяло на едното момче, а в късния следобед и тялото на второто дете бе намерено.

Група деца отишли да плажуват в неделния ден. Те решили да поскачат от съоръжението, въпреки че това е абсолютно забранено. Водата все още е студена, а и по дъното може да има довлечени железа или камъни от бурите тази зима. Учениците започнали да скачат въпреки опасността, но едно дете не изплувало. По първоначална информация момчето е на 16 години. За да впечатли останалите, то решило да скочи от втория етаж на моста. Полетяло към дъното и после не се появило. Останалите му приятели се изплашили и потърсили помощ от полицията. Водолази веднага са започнали издирването му.

Около 15,30 часа в неделя морето изхвърли мъртво тяло на удавник под моста. Първоначално всички помислиха, че това е изчезналия 16-годишен ученик. Самоличността на удавника показа, че това е друго дете на 13 години от дома за сираци "Ронкали" в кв. Банево. За него не е ясно кога е скочило от моста и как се е случила трагедията. По-късно и тялото на 16-годишното дете бе изхвърлено от морето.

В момента има и мъртво вълнение.

От петък насам тумби тийнейджъри идват на моста и скачат във водата, споделиха очевидци. Родителите на всички тях може и да не знаят къде ходят децата им, коментираха униформени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България