Две жертви и десетки ранени при пожар в хотел в Прага (ВИДЕО)

Европа ще рециклира всички пластмасови опаковки след 2030 г.

Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Спряха камионите по няколко направления заради снега

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Агрион пусна в продажба нови парцели земя в цялата страна

Един от големите собственици "Агрион" продава парцели на разсрочено плащане за три години напред

Компанията предлага разсрочено плащане за три години напред без допълнително оскъпяване

Българската компания за управление на поземлени активи  „Агрион” организира нова вълна продажби на земя в цялата страна, съобщиха от дружеството. На сайта agrion.bg вече са обновени предложенията.  Компанията продава близо 2000 пакета с поземлени имоти.

В момента на пазара на земя са активни средните и по-малки производители, които купуват парцели с цел разширяване на дейността, както и хора, които искат да вложат средства с цел допълнителна доходност, коментираха експерти в бранша. Именно към тях са насочили продажбите и от „Агрион”. „Смятаме, че предложените пакети земя ще дадат възможност на фермери, земеделци и обикновени хора с желание да инвестират в добра земя, на наистина добра цена. Вярваме, че всяка земя трябва да намери своя най-точен стопанин, така че да носи доходи както на собственика, така и да се обработва и да генерира добавена стойност”, коментираха от дружеството. За последните три години българската фирма откри офиси в цялата страна и се наложи като едно от най-динамично развиващите се дружества в сектора.

„Агрион” предлага и безлихвеното разсрочено плащане за три години напред. Това е добра възможност за онези фермери, които не могат да си позволят да извадят по-крупни суми за покупката на съседни на техните имоти. Така те изплащат покупката на желаните ниви в определен период по удобен начин, който не нарушава финансовото им планиране.  Заради ниските изкупни цени на продукцията и повишаващите се производствени разходи все повече земеделци и арендатори търсят по-гъвкави схеми за плащане на желаната земя.

От друга страна тези парцели могат да открият и нови инвестиционни възможности и са атрактивни за хора, които тепърва се интересуват от покупката на земя. Според данните на „Агрион” има интерес към инвестиции в земя от българи живеещи зад граница или такива с високи доходи, които през годините са спестили средства и сега търсят начин да ги инвестират. Искаме да дадем възможност на повече хора да печелят от развитието на селското стопанство и от притежаването и обработката на земеделска земя.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.