На 16 декември 2018 да почерпят

Пътят на Петър през огън и лед Авантюристът се готви да покрие „Тройната корона” през март

Червеното цвекло нормализира кръвното налягане Подходящи за консумация са и листата

Арестувани са четирима души, включително двама полицаи, за „обида на турското знаме и нация”

Млада жена бе блъсната на пешеходна пътека в центъра на столицата

ЕС призова Турция да се въздържа от всякакво едностранно действие в Сирия

Банско е № 1 и ще остане № 1, заяви Цветан Цветанов на официалното откриване на сезона в курорта

Спешна среща между Спас Русев и Славиша Стоянович

Президентът Радев в Йордания: Не трябва да се инвестира само в магистрали, а и в човешки капитал и научно сътрудничество

Коледата невъзможна за „Левски“, „сините“ пак трагични далеч от „Герена“

Десислава Радева за полицейска проверка през февруари: Стоях в колата на НСО ни жива, ни умряла Тежковъоръжени жандармеристи дърпали шофьора й за ревера

Пилот загина, след като изтребител се разби при кацане в Украйна

Порошенко обяви създаването в Украйна на автокефална православна църква

Цветан Цветанов се срещна с кмета на Банско Георги Икономов

Вижте от птичи поглед как върви строежът на хотел Hyatt Regency в София

Агрион пусна в продажба нови парцели земя в цялата страна

Един от големите собственици "Агрион" продава парцели на разсрочено плащане за три години напред

Компанията предлага разсрочено плащане за три години напред без допълнително оскъпяване

Българската компания за управление на поземлени активи  „Агрион” организира нова вълна продажби на земя в цялата страна, съобщиха от дружеството. На сайта agrion.bg вече са обновени предложенията.  Компанията продава близо 2000 пакета с поземлени имоти.

В момента на пазара на земя са активни средните и по-малки производители, които купуват парцели с цел разширяване на дейността, както и хора, които искат да вложат средства с цел допълнителна доходност, коментираха експерти в бранша. Именно към тях са насочили продажбите и от „Агрион”. „Смятаме, че предложените пакети земя ще дадат възможност на фермери, земеделци и обикновени хора с желание да инвестират в добра земя, на наистина добра цена. Вярваме, че всяка земя трябва да намери своя най-точен стопанин, така че да носи доходи както на собственика, така и да се обработва и да генерира добавена стойност”, коментираха от дружеството. За последните три години българската фирма откри офиси в цялата страна и се наложи като едно от най-динамично развиващите се дружества в сектора.

„Агрион” предлага и безлихвеното разсрочено плащане за три години напред. Това е добра възможност за онези фермери, които не могат да си позволят да извадят по-крупни суми за покупката на съседни на техните имоти. Така те изплащат покупката на желаните ниви в определен период по удобен начин, който не нарушава финансовото им планиране.  Заради ниските изкупни цени на продукцията и повишаващите се производствени разходи все повече земеделци и арендатори търсят по-гъвкави схеми за плащане на желаната земя.

От друга страна тези парцели могат да открият и нови инвестиционни възможности и са атрактивни за хора, които тепърва се интересуват от покупката на земя. Според данните на „Агрион” има интерес към инвестиции в земя от българи живеещи зад граница или такива с високи доходи, които през годините са спестили средства и сега търсят начин да ги инвестират. Искаме да дадем възможност на повече хора да печелят от развитието на селското стопанство и от притежаването и обработката на земеделска земя.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.