Агях от "Безмилостен град" умира

Дженк и Недим погребват чичо си.

Смъртоносен удар

Джерен разкрива публично чий син е Дженк

Шенз става от инвалидния стол

Вървейки постепенно към своя край, сериалът "Безмилостен град" разплита истината, до която самият  Агяx Карачай не набра сила сам да стигне. Разкъсван от съмнения дали всъщност е баща на Дженк, той не набира сила да прочете поръчания от него ДНК тест и го хвърля в огъня.

Когато бебето на Джерен се оказва живо, Дженк проявява пълно безразличие към детето, а най-малкото има намерение да се ожени за нея. Тя обаче пресметливо използва и тази ситуация, поставяйки му условието да прехвърли на малкия Умут половината от акциите си във фирмата, които тя ще придаде на детето при навършване на пълнолетие. Междувременно Джерен вече се е сдобила със солидна сума след развода си с Недим, като с част от парите си купува просторна къща. Бебето й обаче вече е основание да се настани отново в имението на Карачай.

Агях пита Дженк, дали е готов да поеме отговорност към бебето. "Да, но не изпитвам  бащински чувства към него", отговаря той и му разказва за условието, поставено му от Джерен - акции от фирмата.

Тогава Агях взима нещата в свои ръце. Свиква събиране в имението, на което, Джерен гордо държи бебето си в ръце, като гарант за пълноправното си присъствие в имението, без да подозира какъв удар й е подготвил Агях.
"Взела си добри пари от Недим, но аз спрях остатъка от чека. Искаш и половината акции от Дженк.

Кръвопийца!", изкрещява й Агях, на което Джерен му заявява: "Аз съм майка на внука ви!"

Тогава Агях размахва издирения от него подписан преди това между нея и Шениз договор, че когато роди бебето, срещу солидна сума, Джерен ще предаде всички права по грижите на детето на бащата. "Сега остави тук моя внук и изчезвай от дома ми", заявява Агях на смаяната от разкритието Джерен.

Инфаркт покосява Агяx Карачай.

Тя обаче замисля поредния си, но този път смъртоносно силен удар срещу Агях Карачай. Промъквайки се до имението, в което има светско събитие, тя дава купчина червени пликове на подкупен от нея сервитьор, които той да раздаде на всички присъстващи. Един от пликовете е мушнат под вратата на стаята, в която Агях се подготвя, за да слезе при гостите. Отваря го, в него е ДНК-теста, показващ черно на бяло, че не той е баща на Дженк... Което значи, че и малкият Умут не е негов внук. Свлича се на земята! Този път инфарктът е смъртоносен. Това се случва пред очите на влязлата в стаята Шениз. Да, влязлата на крака там Шениз! Тя отдавна говори и ходи, но до тогава умело прикрива от всички, че напълно се е възстановила.

Как ще се развият след смъртта на Агяx Карачай събитията в "Безмилостен град", ще разберем по-нататък.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали