Адвокат и жена загинаха в челен сблъсък край Монтана

Снимка: Архив

Известен адвокат от Монтана загина при сблъсък на два автомобила край областния град. Зад волана на едната от колите е бил юриста.

При страховития удар е починала и пътничка в другия автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тежката катастрофа е станала в четвъртък към 20.30 ч. на няколкостотин метра от изхода на Монтана към Лом.

49 годишният адвокат Светлин Славков пътувал с „Хонда” към областния град, когато близо до сградата на бившия Птицекомбинат навлязъл в платното за насрещно движение и се блъснал във „Фолксваген”, управляван от Еленко Б./42 г./ от село Габровница. Ударът е бил много силен, двете коли са жстоко потрошени.

Адвокат Славков е загинал на място. При сблъсъка издъхнала и пътувалата до шофьора на немската кола Миглена Н./40 г./от село Мокреш. В областната болница с тежки наранявания са настанени Еленко Б. и пътниците във „Фолксвагена” - съпрузите Борислав К./55 г./ и Дешка Д./55 г./ от село Габровница.

По случая е образувано досъдебно производсво. Адвокат Светлин Славков бе един от най-опитните адвокати в област Монтана, негова специалност бяха тежки наказателни дела, коментираха негови колеги, покрусени от трагичната вест.

Коментари

Задължително поле