5G мрежата е невинна

Грипът е ПРИЛЕПчива болест Не е необходимо да сте луд, за да четете това, но помага

Земеделското министерство иска търговските вериги да бъде излагана повече продукция на местни производители

Надигат се бунтове на глада На хората им свършват парите и търпението

Пандемията от коронавирус е засегнала 81% от работещите по света

Двама души са излекувани от Covid-19 с кръвна плазма

76 починали от коронавируса в Турция за 24 часа

Тръмп: СЗО оплеска нещата

Испания разчита на безработни и чужденци за земеделска работа

COVID-19 блокира здравеопазването Водещи специалисти искат прегледите да бъдат възстановени

Фермерските пазари тръгват с по-малко сергии Продавачи и клиенти на 2 метра разстояние

Менда Стоянова: Мярката 60/40 няма как да бъде използвана от всички видове бизнеси

Банката за развитие подкрепя със 75 млн. лв. Пощенска банка и Общинска банка

50% от магазина – само за БГ храни Ограничават стоките на промоция

Проф. Тони Веков, д. м. н., един от основателите на Чайкафарма, пред “Труд”: Първите 5000 опаковки Хидроксихлороквин идат до дни

Адските танци и пропагандата на кресливите НПО-та Глобалните медии заглушават и заменят истинския глас на обществото

Илюстрация Генадий Животов от „Игрите на правозащитниците“

Колосалната разклонена система, изградена от международната финансова олигархия върху костите на националните държави, изглежда губи контрол, и започва да се плъзга и да пада като разтопен сняг от пролетни покриви. Триумфът на глобализма, помпозно обявен от устата на своите интелектуални слуги, като „Краят на историята“, се оказа временен и мимолетен в мащаба на човешкия живот.

Въпреки това, този адски Левиатан, уви, няма да може просто така да изчезне от нашата реалност, да махне на прощаване с медна люспеста опашка и мрачно да потъне в бездната. В крайна сметка мащабът на този проект е чудовищно огромен, и твърде много усилия и средства бяха вложени в изграждането на Новия световен ред.

Напред е период на хаос и поредица от ожесточени битки, тежка продължителна война на всички фронтове. От една страна ще се сражават традиционните държави, вече проядени от паразити, а от друга, огромният, хищен, но умиращ звяр на транснационалната система.

Битката няма да е за живот, а до смърт.

Тази война няма да даде възможност на никой да стои настрана и да се скрие в лична хралупа. Тя ще завладее всички и ще бъде наистина глобална. В края на краищата, полетата на тази война ще станат медии, политика, идеология, наука и култура, както никога досега. Да си външен наблюдател, „независим експерт“, небрежен сноб няма да проработи!

По време на тази война всичко тайно ще стане явно, илюзиите ще рухнат, чарът ще бъде пренебрегван. Тайните пружини ще изпаднат. Скритите механизми ще бъдат изложени. Либералната ханъма Гюлчатай най-накрая ще открие напълно своето лице. И тогава ще се посмеем над „теоретиците на конспирацията“ и техните странни теории за „световните заговори“.

Когато маските най-накрая паднат, ще се окаже, че така нареченото „обществено мнение“ е изкуствено синтезиран специфичен продукт, колосална идеологема, сформирана с помощта на няколко световни медийни концерни. А така нареченото „гражданско общество“ е чист блъф, организиран с парите на най-големите банкерски семейства. „Световна историческа измама“, както казва един от героите на Андрей Платонов.

Как се прави това? Например, някакъв „Комитет на спонсорите на гражданското общество“, който съществува от 1981 г., изпраща милиони долари на лявоцентристки НПО-та по цял свят за популяризиране на ЛГБТ и други мерзости.

Или вземете „Семейната фондация Рокфелер“, създадена през 1967 г. от Марта, Джон II, Лоурънс, Нелсън и Дейвид I. Тя се „грижи“ за защита на околната среда и правата на жените. А „Съветът по населението“, основан през 1952 г. от същия Рокфелер, помага за намаляване на раждаемостта по целия свят. Преди да дойде Тръмп на власт, половината от вноските за този фонд идваха от правителството на САЩ. Опитите да се откъснат тези паразити от държавната хранилка предизвикаха най-див вой и масови протести на „обществото“.

Но легионите от защитници на правата на човека и активистите по целия свят обаче продължават да бъдат финансирани от същите мръсни източници.

Същото се отнася и за основните световни медии, които показват тенденция към сливане и разширяване. Зрелища, забавления, новини, рейтинги, усещания, слухове, мода и целият този огромен глобален поток от информация се оказва, че идва от един център, от една тайна лаборатория, където неизвестни алхимици развиват „мозъчна дейност“ ден и нощ.

Централизация, цензура, пропаганда – мрежовото задкулисие тръгна по пътя на информационната война!

Корпорацията Google наема десет хиляди цензора за борба с инакомислието. Facebook и Twitter безмилостно чистят неугодно съдържание от техните страници.

Глобалните медии и кресливите НПО-та заглушават и заменят истинския глас на обществото. Създаден е изкуствен монопол върху „общественото мнение“. Всеки, който се опита да даде алтернативен поглед, веднага се обявява за маргинал, безумец или прислужник на властта.

Наскоро беше открито, че прословутият Европейски съд по правата на човека (ЕСПЧ) от много години съществува, благодарение на финансовата кърмилка на Джордж Сорос. Сто от съдиите на ЕСПЧ са били свързани с неговата фондация „Отворено общество“.

„Правозащитната“ мафия се крие зад „гражданското“ общество

„Правозащитната“ мафия, скрита зад фразеологията за „гражданското общество“, ефективно действа по целия свят и води непрекъснати военни операции срещу националните държави за пари и в полза на финансов капитал. Дивите акции на ЛГБТ-активисти, агресивните атаки на необузданите световни медии, истеричните възгласи на „лидерите на общественото мнение“, надути през сламка – всичко това ми прилича на адските танци на демоните върху руините на европейската култура и на мистичната глава от книгата на Бенвенуто Челини.

(Превод за “Труд” – Павел Павлов)

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.