Азия Ардженто обвини и режисьора Роб Коен в секс насилие

Ардженто и Коен позират за снимка за премиерата на “Трите хикса” 

Събудила се гола в леглото му без спомен от вечерта

Преди година го нападна и собствената му трансджендър дъщеря

Тя бе в основата на #MeToo

Нови опити да се възбуди компрометираното феминистко движение #MeToo повдигат завесата над поредна порция перверзни подробности от все по-миришещата кухня на Холивуд. Актрисата Азия Ардженто, която бе в основата на радикалното хаштаг движение с разкритията, че е била изнасилена от вече осъдения и опандизен топ продуцент Харви Уайнстийн, излезе с нов спомен за секс атаки отпреди години.

Този път тя твърди, че е била употребена от режисьора Роб Коен, с когото снима “Трите хикса” през 2002-а.
В интервю за италианския вестник “Кориере дела сера” Ардженто казва, че режисьорът на “Сърцето на дракона” и “Бързи и яростни” я примамил в апартамента си, докато са работили по “Трите хикса”, в който тя си партнира с Вин Дизел.

Според нея Коен я упоил с наркотика гамахидроксибутират (GHB), използван от изнасилвачи по баровете. “По това време наистина не знаех какво е това. Събудих се на сутринта гола в леглото му”, твърди тя.

Не е ясно защо Ардженто решава да разкаже за пръв път за тази случка отпреди 18 години. Говорител на Роб Коен излезе с изявление, в което обвиненията на актрисата са отречени категорично. По време на снимките на “Трите хикса” двамата били изградили отлично работна връзка, а Коен възприемал Ардженто дори като приятелка, се твърди в съобщението. Режисьорът дори бил крайно объркан от сегашното ѝ обвинение, предвид онова, което се говорело за самата нея в последните години.

Става въпрос за обвиненията срещу самата Ардженто в сексуални посегателства. През 2018 г. американският актьор Джими Бенет разказа, че когато бил на 17 години, Ардженто го насилила сексуално. Първоначално тя отхвърли твърденията за сексуален контакт, после ги потвърди, но извъртя историята на младежа и каза, че всъщност той се нахвърлил върху нея.

Транс дъщерята на режисьора Валкирия Уедър

А пък самият Коен беше обвинен в сексуално насилие и от собственото си трансджендър дете, родено като биологично момче с името Кайл Коен. Днес той се представя за жена с име Валкирия Уедър и разказва как Роб Коен го употребявал като е бил младо момче и дори го водил на секс клубове в Тайланд и Чехия, за да му “оправи сексуалната ориентация”.

Цялата объркана история с взаимни обвинения и извращения е типична за днешното лице на Холивуд, който още е пълен със знаменитости, готови да поучават и да изнасят морални лекции на обикновените хора.

Коментари

Задължително поле