Актрисата Ан Хатауей е имала "неприятни случки" с мъже в Холивуд

Ан Хатауей

Холивудската звезда и носителка на "Оскар" Ан Хатауей, която е сред поддръжничките на кампанията срещу сексуалния тормоз над жените "Времето изтече", също е имала "неприятни преживявания" с мъже в Холивуд, съобщи Контактмюзик.

35-годишната Хатауей разкрива собствения си опит, защото смята, че споделянето е ключът към разрешаването на проблема, белязал холивудските среди.

"Зад гърба си имам 20-годишна кариера и също съм преживяла някои много лоши случки с мъже на снимачната площадка - някои в миналото, други по-скоро. И макар да не съм била жертва на брутални посегателства като други жени, все пак съм имала своите негативни преживявания, някои от които от сексуално естество. Но съм имала и много хубави моменти", споделя Ан Хатауей в интервю за сп. "Глемър".

"Знам, че светът може да бъде много по-лош за другите, отколкото е бил за мен. Като човек, който също е бил наранен, смятам, че ще помогна, споделяйки собствения си опит. Вярвам, че така ще предпазя другите от лошото, което съм преживяла. Същевременно, разкривайки позитивния си опит, искам да покажа, че той трябва да бъде норма. Ако се стремим към промяна, неудобството е неизбежно. Все пак вярвам, че хората се учат, като споделят историите си", казва Ан Хатауей.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица