Актрисите, запазили девствеността си до сватбата

Смята се, че в шоубизнеса цари свободният морал, но и сред знаменитите дами има такива, които са си обещали да запазят целомъдрието си до първата брачна нощ.

Адриана Лима и Марко Ярич

Фактът, че Адриана Лима е на модния подиум по бельо от години, не означава, че е с разюздан морал. През 2006 г. красавицата шокира публиката, признавайки в интервю, че сексът преди брака не се вписва в нейната история. Адриана каза: "Сексът за мен е възможен само след сватбата. Мъжете, които искат да се срещнат с мен, трябва да зачитат този мой избор. Ако не го уважат, значи не държат толкова много на мен".

Три години след това сензационно интервю Лима се омъжва за баскетболиста Марко Ярич на 14 февруари 2009 г. Двамата обявяват раздялата си през 2014 г., но получават официален развод март 2017-а. Според слуховете тя хванала мъжа си да й изневерява с друга манекенка, а Ярич имал любовна авантюра и със съседка.

Джесика Симпсън и Ник Лаше

В началото на 2000 г. певицата Джесика Симпсън активно промотира идеята за секс след сватбата, а в интервю директно заяви, че девствеността е готина и секси. Джесика уточни, че от 12-годишна възраст носи "пръстен на невинността" на ръката си, като знак за решението й.

По-късно звездата се хвали, че се гордее най-вече с факта, че за пръв път правила секс в първата си брачна нощ - с вече бившия си съпруг Ник Лаше. От своя страна Ник призна, че не му е било лесно, докато били гаджета, но уважил решението й.

Когато се женят, Джесика е на 22 години. Бракът им продължава четири години и те се разделят.

Джулиан Хоу и Брук Лейч

30-годишната актриса признава, че липсата на секс преди брака не е попречила на нея и нейния тогавашен приятел, хокеиста Брук Лейч, да практикуват телефонен секс. Що се отнася до интимността, спортистът трябвало да изчака до сватбата.

Джулиан казва: "Мисля, че всеки има право да решава дали да прави секс преди брака, но по мое мнение, ако имате само един партньор, то това само укрепва връзката и в семейния живот".

Оказва се, че Брук е трябвало да чака доста, за да прави секс с любимата си - той и Джулиан са гаджета три години, преди да се оженят през 2017 г.

 

 

Хилари Дъф и Майк Комри

В стари свои интервюта актрисата Хилари Дъф споделя, че е решила да остане девствена до сватбата, защото иначе "самият секс се обезценява". Според звездата, тя иска този момент да е специален. "Това е особено трудно, когато вашият приятел е по-възрастен от вас и е нормално да очаква нещо от вас. Но девствеността ми е това, което наистина оценявам", сподели тогава Хилари.

Дъф се омъжва за хокей играча Майк Комри на 23 години, но след шест години се разделят.

Лиса Кудроу и Майкъл Стърн

Шантавата Фиби Бюфе в култовия комедиен сериал „Приятели“ - актрисата Лиса Кудроу, също се омъжила девствена. "Не знам дали ще ме смятате за твърде старомодна, но истината е, че се страхувах от секса", казва Лиза. Тя се плашела от факта, че "първият път" може да се случи на грешния човек. Вероятно Стърн е истинският, защото той и Лиза са женени повече от 20 години, а по стандартите на Холивуд - от векове.

 

 

Бионсе и Джей Зи

Според пресата Бионсе е невинна до 21-годишна възраст, а именно, докато срещне с Джей Зи. Преди да се срещне с бъдещия си съпруг, в продължение на 7 години певицата се среща с друг млад мъж, но при връзката им не се стига до секс. С него звездата преживяла само първата целувка, която тогава Бионсе нарича "безполезно" преживяване.

Че за първи път са правили секс едва в първата си брачна нощ, твърдят още двойките Кевин Джонас - Даниел Делиса, Кари Ъндърууд - Майк Фишър, Лили Собиески - Адам Кимел, Тина Фей - Джеф Ричмънд и други.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл