Александър Уанг обвинен в сексуален тормоз

Американският дизайнер мълчи по въпроса

Само преди няколко дни известният американски дизайнер на дрехи от тайвански произход Александър Уанг отпразнува 37-ия си рожден ден и получи многобройни поздравления от своите звездни приятели, а днес се озова в центъра на поредния шумен секс скандал .

Всичко започна с обвиненията на модела Оуен Муни, който през уикенда публикува няколко видеоклипа в профила си в TikTok, описващи инцидент, който му се случил през 2017 г. в един от големите клубове в Ню Йорк. Според Оуен именно там той бил опипан от известния американски дизайнер, чието име първоначално не посочи. 

По-късно един от абонатите на модела предположи, че това е Уанг, след което Муни записа втори видеоклип, в който потвърди, че именно Александър го е тормозил по това време: той го погалил по крака и докоснал чатала му ... Останалите обвинения са анонимни, но се твърди, че Уанг дори е дрогирал хора, предлагайки им вода, подправена с наркотик. По този начин дизайнерът успявал да ги примами на следващо парти, където правил нежелани сексуални опити. Александър Уанг мълчи по въпроса.

През 2019 година рапърката Азилия Банкс също обвини Уанг в сексуален тормоз. Тогава тя използва историите си в Instagram, за да сподели своето неприятно изживяване. В момента публикацията вече не е налична в страницата на изпълнителката, но други социални профили все още я пазят. Потребителите в Туитър споделяха снимки от подобни постове, като част от тях датират отпреди три-четири години. 

Коментари

Задължително поле