Алекс Раева на екзотично пътешествие на Малдивите (СНИМКИ и ВИДЕО)

Алекс Раева отново се отдаде на страстта си - далечните пътешествия. Тя публикува снимки от екзотичното си приключение в профила си в Инстаграм.

View this post on Instagram

Yellow soup for breakfast? ???#underwater #diving #ocean #blueocean #goodmorning #alexraeva #freedom #fish #instadiving

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on

View this post on Instagram

Meditation ????#underwater #blueocean #amazing #alexraeva #amazingworld #speechless #nature #oceanlife #indianocean #instatravel

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on

View this post on Instagram

Palm leaf puzzle?? ?#palmtrees #ocean #beach #relax #beachlife #alexraeva #sun #blueocean #vacation #instatravel

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on

Както знаем, тя е почитателка на гмуркането и не е пропуснала да покаже кадри от изумителния подводен свят. Тя не е отбелязала къде пътешества, но според коментарите на нейните приятели и почитатели в социалната мрежа е на Малдивите.

Миналата година бе много силна за авантюристичната страст на Александра. Тя бе на яхтено пътешествие в Гърция, преди това посети Филипините и Малдивите, и се отпусна с още една ваканция на брега на Тихия океан, която така и не стана ясно къде точно е била.

На едно от пътуванията тя показа и в далечината тайнствен мъж, а към кадрите често се появяваше хаштаг #love. Алекс и мъжът до нея се познавали отдавна, но са заедно от около две година. Преди това тя имаше дълга връзка с DJ Doncho, с когото се разделиха, но останаха в много добри и приятелски отношения.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица