Алесандра Амброзио мрази диетите и обожава виното

Един от най-красивите и успешни модели на Victoria's Secret Алесандра Амброзио има перфектна форма, но се оказва, че ненавижда диетите и почти всеки ден пие вино и хапва кексчета.

В интервю за "Elle", Алесандра сподели, че заради бразилските й корени, тя никога не се е ограничавала в яденето и е израснала, хранейки се основно с въглехидрати - хляб и паста. Заради кариерата й в Щатите обаче, често й се е налагало дълго време да яде само риба, месо и огромни количества зеленчуци, което никога не й е допадало.

След раждането на първото й дете през 2008-ма, Алесандра е имало само 3 месеца, за да влезе във форма за ревюто на VS. Тогава е приемала само по 1200 калории дневно и твърди, че се е чувствала ужасно и никога не би повторила това.

"Когато и да започна диета, всичко приключва много бързо. Затова когато ми се прияде шоколад, избирам да хапна черен и когато искам да се забавлявам с приятели през уикенда, си позволявам един коктейл. През седмицата например, почти всяка вечер пия по чаша червено вино с вечерята и поне 3-4 пъти седмично ям кексчета с дъщеря ми, която като мен обожава червеното кадифе, но се старая да не ям глазурата на кексчето и така си спестявам много калории", признава Алесандра.

Моделът споделя още, че никой в семейството й не е тренирал и на нея й се е наложило да влезе във фитнес залата едва когато е започнала да работи с Victoria's Secret. През годините обаче, си е създала навика тренировките да са част от ежедневието й, защото така тя самата се чувства по-бодра и свежа.

[modula id="3108550"]

Коментари

Задължително поле