Алианц с уникална за българския пазар застраховка на автомобила

4 пакета, 1 лесен избор  -  „Моята кола“

Алианц България предложи изцяло нова за българския пазар  застраховка “Моята кола“,  разработен на база световните тенденции с една полица да се застраховат всички рискове, свързани с автомобила - Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско рискове, злополука на местата, правни разноски, автоасистанс. Целта е  улесняване и пестене времето на клиентите - една кола, една застраховка, един ангажимент. Част от новостите включват: автоасистанс с широк обхват на включените услуги (заместващ автомобил, транспортиране, ремонт на място, придвижване на пътниците, хотелско настаняване, смяна на спукана гума и др.); комбинация на гражданска отговорност на автомобилистите с още полезни покрития за водача; изплащане на щети без задължение за плащане на предстоящи вноски при разсрочена премия, разширен териториален обхват на покритията по Каско и  автоасистанс без допълнителна премия и др.

Всичко е по-бързо, по-лесно и с повече възможности с Моята кола, каза Йоанис Коцианос, председател на Изпълнителния комитет на Алианц България. Изборът на клиента се свежда до 4 лесни за разбиране и допълващи се пакета. С този продукт Алианц остава близо до своите клиенти, като им осигурява спокойствие, когато пътуват и откриват нови места и изживявания.

Застраховка “Моята кола” се предлага в 4 пакета с различен диапазон на защита – “Комфорт“, “Плюс”, “Екстра” и “Макс”. Пакет “Комфорт“ включва гражданска отговорност на автомобилистите, атоасистанс, злополука и правни разноски, пакет “Плюс” добавя допълнителна защита срещу най-основните Каско рискове, в пакет “Екстра” към Каско покритията се добавят кражба и грабеж на автомобила и злоумишлени действия на трети лица, а най-пълният пакет “Макс” покрива и рисковете ПТП и щети на паркинг.

“Моята кола“ е разработена на базата на експертни проучвания за очакванията на клиентите в България и в държавите от Централна и Източна Европа. Алианц като водещ глобален застраховател се стреми да предлага нови и иновативни продукти и услуги с фокус върху нуждите на клиентите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес