Алла Пугачова и Галкин празнуват годишнина

44-годишният Максим Галкин и 71-годишната Алла Пугачова отпразнуваха важна за себе си дата - 19 години от запознанството си. В чест на това шоуменът сподели снимка със съпругата си в Instagram. "19 години заедно!", написа Галкин и сложи усмивка във формата на сърце.

Максим и Алла се запознават през 2001 г. на фестивала „Славянски базар“. Примадоната е представена на Галкин от Филип Киркоров, с когото по това време е омъжена. Алла Борисовна се развежда с него през 2005 г. и се жени за Максим през 2011 г. Той остана в добри отношения с бившия съпруг на Пугачова и дори нарича Филип свой приятел.

Звездната двойка беше приветствана от голямата им армия от фенове и приятели, а Алла и Максим отбелязаха празника у дома с вечеря на свещи. Галкин показа, че с нетърпение очакват и друг празник - Нова година, като двойката вече е украсила елхата и е опаковала подаръци.

Максим Галкин и Алла Пугачова имат две деца - седемгодишните Лиза и Хари, които са родени  от сурогатна майка. Дали са приготвили подарък за родителите си по случай семейния празник, тв водещият не показа. Но с тяхната изобретателност и актьорски умения е малко вероятно  малчуганите да са оставили Алла и Максим без оригинални поздравления.

Коментари

Задължително поле