Алла Пугачова пусна заядлив пост в мрежите

Алла Пугачова е в Кипър при децата си.

 

Нарече завистниците „роби“ и „крепостни“

В продължение на седмица руските медии следиха всяка стъпка на Алла Пугачова, която се върна за няколко дни в Русия и после замина обратно в Кипър, където в момента пребивава с децата и мъжа си след избухването на палестинско-израелския конфликт.

Оказва се, че Пугачова е записала набързо три песни „за вътрешно ползване“, а не е продавала имоти, променяла завещания, търсила връзки, за да отмени статуса „чуждестранен агент“ на мъжа си Максим Галкин, както писаха социалните мрежи.

Уморена от постоянните клюки в интернет, певицата публикува емоционален пост. „Смешно и тъжно е да гледаш куп озверели полухора, завистници и клеветници. Много сте смешни! Между другото, именно вас нарекох роби и крепостни, хората нямат нищо общо в случая, те са заложници на сегашната ситуация“, написа певицата.

Алла Пугачова отбеляза, че обича и съжалява своя народ, а тези, които коментират за нея и обсъждат поведението й в ефир по всевъзможен начин, се опитват да отчуждят от нея хората, за които тя е живяла и пяла през целия си живот, жертвайки здравето и личния си живот.

„Моята армия от милиони фенове няма да ме предаде!“, сигурна е Алла Пугачова. Певицата смята, че отдавна е изпълнила мисията си – вече не пее. Алла Борисовна помоли да не се фокусират върху живота й, да не броят космите на главата й и да не обсъждат гласа и здравето й като цяло.

„Броите ли ми парите? Да, трудих се, заслужих го, за разлика от онези, които пропиляха и изпиха звездния си час и твърдят без доказателства, че Алла Пугачова им е спряла кислорода. Колко удобно, нали?", каза певицата.

В края на емоционалния си пост тя отбеляза, че парите не купуват щастие. Според нея основното богатство е свободата. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица