Амбър Хърд обича да играе жена-злодей

Въпреки всенародния линч, Амбър Хърд се завръща в „Аквамен 2“.

Актрисата умело използва ситуацията с Джони Деп

Въпреки факта, че наскоро Амбър Хърд стана враг номер едно за мнозина заради скандала с Джони Деп, животът й изглежда само тръгна към по-добро. След като бившият й съпруг загуби дело за клевета срещу британското издание The Sun, актрисата беше третирана като човек, който наистина е преживял насилие и има слухове, че студията подготвят няколко големи предложения за нея.

Сега Хърд играе една от главните роли във филмовата адаптация по романа на Стивън Кинг „Конфронтация“, а нейната героиня Надин Крос е много противоречива. В скорошно интервю артистката обясни как интерпретира този образ. Оказа се, че за нея е важно да покаже човечността на героинята, а също и да подчертае, че „съблазнителят може да бъде и уязвим“.

„Мисля, че Надин е съблазнителка, но само в известна степен. По-скоро се опитва да оцелява като  използва инструментите, които има, за да преживее в свят, в който с нея се отнасят по определен начин “, добави актрисата. Хърд се пошегува, че ролята на жена-злодей я устройва възможно най-добре сега, очевидно прави препратка към историята с Деп.

„Това, в което изглеждам наистина добра, е да накарам публиката да повярва в злодейството на женския образ. В „Аквамен“ ми беше странно да играя някой, който не използва женския си чар, за да прави зло ”, каза Амбър.

Въпреки че много фенове са подписали петиция, призоваваща за уволнението на Хърд, до колкото се вижда от Warner Bros едва ли  ще последват примера им. Така че актрисата вероятно ще се появи отново в „Аквамен 2“  като Мери. Премиерата на филма е планирана на 15 декември 2022 година.

Коментари

Задължително поле