Американски герой пред развод

Жизел Бюндхен трябва да прости на мъжа си в суперлуксозна вила в Тампа

Семейството на Том Брейди на брачен консултант

Шесткратен шампион на „Супебоул“, жива легенда на американския футбол. От другата страна – топмодел, представяла „Виктория Сикретс“. Бракът между Том Брейди и Жизел Бюндхен изглеждаше като изваден от приказка за богати и красиви. Но изведнъж се оказа, че много хубаво не е хубаво. Признанието направи 42-годишният Брейди в радио интервю пред „Сириус Хикс Ем“.

„Жизел не мисли, че аз изпълнявам всичко нужно в брачния живот – обясни мегазвездата на американския футбол. – Аз цял живот сезон съм играл мачове, а тя се грижила за къщата. А когато кампанията завърши, не съм искал да се занимавам с нищо друго освен с моите тренировки.“

На този етап любовта не е съвсем изчезнала. Двойката отиде на брачен консултант. Жизел написала писмо до съпруга си, в който обяснила всички проблеми, с които не може да се справи.

„Основната точка на всеки брак е, че трябва да функционира – продължи Брейди в интервюто. – Когато не се работи върху това, по-късно има проблеми като при нас.“

Том и Жизел са женени от 11 години и имат две деца. Сега семейството се мести в Тампа. Откакто са заедно Брейди за първи път няма да играе за „Ню Инглънд Пейтриътс“, а за „Тампа Бей Буканиърс“. Звездата признава, че това със сигурност ще е последният му сезон.

За едната година в Тампа семейството нае за 13 милиона евро вилата на легендата в бейзбола Дерек Джитър. Тя разположена върху 9144 квадратни метра, има седем спални, девет бани, басейн и гараж за осем автомобила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена