Американски таблоид платил $200 000 за романтичните смс-и на Джеф Безос

National Enquirer подкупил брата на Лорън Санчес

Братът на Лорън Санчес - Майкъл Санчес - се съгласил да предостави на таблоида National Enquirer всички съобщения, които милиардера Джеф Безос и любовницата му са си разменяли тайно, докато Джеф все още е бил женен за вече бившата си съпруга Макензи Безос.

Джеф и Макензи се разведоха много бързо в началото на годината, като писателката получи около 70 милиарда долара от богатството на мъжа си, като в тази сума не влизат имотите, яхтите, самолетите и всичко друго, придобито по време на брака им.

Малко след като обявиха развода си публично, стана ясно, че в картинката има и трети човек - журналистката Лорън Санчес, с която National Enquirer твърди, че Джеф е имал дълга и много страстна връзка. Собственикът на таблоида е платил на частен детектив да следи близо 4 месеца отношенията между основателя на "Amazon" и журналистката.

Оказва се обаче, че освен детектива, за изтичането на съобщенията между Джеф и Лорън, е виновен и собственият брат на Лорън. Според CNN, Майкъл се е съгласил да предостави всички съобщения, написани между двамата, срещу сумата от 200 000 долара. Колкото до еротичните снимки, изпращани от Джеф на Лорън, Майкъл твърди, че няма нищо общо.

"Не казвам, че не съм направил нищо... Ще призная всичко, едва когато се закълна в истината пред съда, но за момента мога да ви кажа само, че след 20-ти април, когато се запознах с Джеф, единствената ми цел бе да защитя него и сестра ми", споделя Майкъл пред Hollywood Life.

Едно от съобщенията, които Майкъл Санчес е предоставил на таблоида, е написано от Джеф миналото лято и гласи:

"Знаеш ли какво искам? Искам довечера с теб да се напием. Не твърде много, а само малко. Искам да говоря с теб и да планирам с теб. Да слушам и да се смея.. просто искам да бъда с теб!!! После искам да заспя с теб, да се събудя до теб и заедно да четем вестника и да пием кафе на сутринта".

Малко след обвиненията за измяна срещу Джеф, неговият адвокат излезе със становището, че най-богатият мъж в света и вече бившата му съпруга отдавна са се разделили, и връзката между него и Лорън Санчес не се е случила по време на брака му.

Въпреки това, изтеклите съобщения и снимки, показват, че Джеф все пак е имал някакви отношения с журналистката докато е бил женен. Последното изказване на милиардера гласи, че тези съобщения са негови, а таблоидът е действал некоректно, изнудвайки хората около него и публикувайки лично съдържание публично.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица