Ангел Ангелов: Боксьорките тренират в отлично настроение

Старши треньорът на националния ни тим по бокс за жени – Ангел Ангелов изрази задоволството си от начина, по който протича подготовката на високопланинската база „Белмекен”. Отборът се качи на лагер в понеделник, 5 април, като ще остане там до 24 април.  

„Подготовката върви идеално. Момичетата са здрави, работят в отлично настроение. Не обичам да говоря предварително, но наистина съм много доволен. Имаме възможност за спаринги, защото едно от момчетата на Локомотив се качи при нас. Има и една рускиня, с която също правим тренировки. Единственото, което може да се каже, че е някакъв минус, е че навън има 1.5-2 метра сняг, което малко затруднява бягането, но не е такъв проблем. Имаме достатъчно други начини – пътеки във фитнеса, колела, каквото ни е необходимо, за да се готвим по възможно най-добрия начин”, коментира Ангелов.

След края на лагера на Белмекен, отборът ще замине за Румъния. Планирана е една седмица за спарингова подготовка там, като се очаква към националките да се присъединят и боксьорки от други държави.

Станимира Петрова пък продължава своя тренировъчен процес в София. Тя се готви на базата в „Дианабад” под наставленията на личния си треньор Петър Лесов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт