Анджелина откровено: Отдавна съм сама, много съм взискателна към мъжете

Напоследък холивудската звезда Анджелина Джоли е в центъра на медийното внимание не толкова с ролите си, колкото с шумния развод с Брад Пит, който продължава няколко години. От тогава красавицата не се е показвала с друг мъж - наскоро тя разказа за децата и се пошегува за усещането да бъдеш необвързана самотна майка.

"Имам шест много способни деца. Разбира се, като всяка майка, когато се събудя, първата мисъл, която ми минава през главата е да стана и да се уверя, че всичко е наред с тях: физически и психически. Но честно казано, според мен преди няколко години всичко се промени. Сега те се събуждат и първата им мисъл е да се уверят, че майка им е добре... Ние сме истински и много сплотен екип, така че наистина имам голям късмет с тях. Аз съм от тези, които винаги са загрижени и се притесняват, но вече не се притеснявам за тях, защото са страхотни и знам, че ще се справят чудесно с живота", сподели тя пред E!News.

Разводът между двамата любимци на Холивуд започна през 2015 г. и все още не е приключил и все още стои под въпрос споразумението с попечителството над децата. От момента на раздялата с Пит Джоли не е имала друг мъж до себе си: "Много съм взискателна по повод на бъдещи евентуални любовни взаимоотношения. Предполагам, че имам много дълъг списък с "не"-та. Все пак отдавна съм сама..."

Въпреки факта, че Джоли не говори публично за развода си с Пит, наскоро тя даде да се разбере, че не й е лесно и всичко това е оставило дълбока следа в душата й.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица