Андрей Новаков: ГЕРБ изкара България от аварийната лента

След изборите в ЕП трябва да отидат хора, които работят за България, които осигуряват средства за българските фермери, защитават българските превозвачи, намалят цените на роуминга. ГЕРБ изкара България от аварийната лента. Каквото и да ви говорят опонентите ни - те нямат едно нещо, с което да се похвалят. Това коментира кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на обиколка в габровска област, придружен от областния координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов, народния представител Николай Сираков и представители на общинските ръководства на ГЕРБ в областта. Той посети градовете Севлиево, Дряново и Трявна, и разговаря с жителите и гостите на трите града.

В Севлиево, където през последните години Андрей Новаков подкрепя провеждането на най-българския фестивал „Семе Българско“, сега посети традиционния петъчен пазар и разговаря с местните производители и търговци.

В Дряново Андрей Новаков се срещна с жителите на града на предизборна шатра на централната улица. Пред тях той коментира, че не бива българите да се поддават на популистки лозунги и фалшиви новини, а да подкрепят хората, които наистина са доказали, че работят за България. Кметът Мирослав Семов потвърди, че Европа не е далеч, а тук – в средствата за инфраструктура, пътища и сгради, затова на тези избори е важно да гласуваме. Той благодари на Андрей Новаков за това, че е приятел на Дряново.

В Трявна кандидатът за евродепутат обиколи старинната улица на занаятите, посети майсторските ателиета и разговаря с жителите и гостите на града на предизборна шатра. Кметът на Община Трявна Дончо Захариев благодари на Андрей Новаков за всичко, което е направил за тревненци през последните години – за даренията на компютър и музикална уредба за Клуба за социални и културни дейности, за включването на Трявна в Европейска туристическа мрежа, за всички конкурси, срещи и дискусии с млади хора, които е провел в Трявна и чрез тях е дал шанс на много млади тревненци да посетят Европейския парламент по негова покана.

Андрей Новаков пое ангажимент, ако получи отново доверието на хората - да продължи да подкрепя всички общини в област Габрово.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле