Анелия и Денис Теофиков най-слушани през август

Дуетът на Анелия и Денис Теофиков -“Милион”, е най-предпочитаният хит на “Пайнер” през август. Парчето оглави месечната класация “Топ 5 PlanetaOfficial”, отразяваща интереса на зрителите към видеоклиповете на музикалната компания в YouTube Music през най-летния месец.

Втората позиция в чарта е за сингъла  “Пак ще го направя”, в който гласове обединиха Цветелина Грахич и Денис Теофиков. Очевидно двамата се радват на все по-голям интерес, защото са замесени и в третото място, което е за квартета “Не се отказват” с Малката и Александър Робов.

Тенденцията общи проекти да владеят челните места в новото издание на чарта се запазва и за четвъртото заглавие, което е “Апокалипсис” на Ваня ft. Сашо Роман.

Малката успя да влезе сред най-гледаните клипове на “Пайнер” и със самостоятелното си лятно парче, озаглавено “Тарантула”.

“24/7” на Илиян, “100 живота” на Галена, “Просто секс” на Галин и Диона, “Той” на Данна и “Куката” на Теди Александрова и Галин също са сред предпочитаните мелодии на меломаните през август.

Коментари

Задължително поле