Анимация съживява хорър легенди

“Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция” се цели в семейната публика

Поредицата се радва на солидна популярност в Европа

“Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция” е премиерна анимация, която има за цел да капитализира върху успеха на първите филми от поредицата. Маркетинговият ъгъл на тези филми е заиграването с популярни хорър персонажи и вкарването им в детска история. Премиерната комедия се цели в семейната публика. Филмовата марка “Хотел Трансилвания” се радва на солидна популярност в Европа.

Ето го и сюжета: “Откакто петзвездния пищен хотел “Трансилвания” за чудовища отвори врати и за човеци, собственикът му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи за почивката и забавленията на чудатите си гости. Той е забравил какво означава да се наслаждава на “живота”. Загрижена за щастието и здравето на любимия си баща, Мейвис решава да заведе него и семейството (включително и дядо є Влад) на луксозен чудовищен круиз. Към тях разбира се се присъединява “глутницата на Драк” - Франкенщайн и съпругата му Юнис, мумията Мъри, Невидимия човек, върколака Уейн и безбройната му челяд и т.н. Тайфата се наслаждава на всички забавления, които се предлагат на борда – от страшен волейбол и екзотични екскурзии до поддръжка на неповторим лунен тен.

Ваканцията е перфектна и чудовищна особено за Драк, който неочаквано хлътва по мистериозната капитанка на кораба Ерика. Мейвис бързо обаче осъзнава, че привидно приветливата Ерика пази тайна, която застрашава любимите є същества.” Филмът е озвучен от куп известни имена, сред които тийн иконата Селена Гомес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино