Арест за трима с неприлични жестове към униформени

Снимка: Архив

Двама мъже и жена от Шумен се озоваха в ареста, след като обидили пътни полицаи с неприлични жестове с ръце. Рутинната пътна инспекция на "Ауди"-то, в което се возели, можела да мине само с проверка на документите на шофьорката, но спътниците не се сдържали.

Колата била спряна през уикенда на ул.“Съединение“ и водачката Ж.И./29г./ не представила свидетелство за управление. След справка било изяснено, че е правоспособна, но за неносене на документа й е наложена глоба с фиш. Още по време на проверката спътниците й се държали непристойно, а при потегляне показали неприлични жестове с ръце на униформените. Полицейският автомобил веднага последвал аудито. След като паркирало на ул.“Победа“ пътниците слезли и продължили да се държат неприлично. Отправили и закани. На място пристигнал екип от Охранителна полиция.

Установена е самоличността на тримата - И.И./32г./, С.И./26г./ и 32-годишната В.Р. Задържани били за срок до 24 часа в РУ-Шумен, съставени са им и актове по Указа за борба с дребното хулиганство, съобщават от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право