Армен Джигарханян обезчестил последната си съпруга

Армен Джигарханян и последната му съпруга Виталина Цимбалюк-Романовская.

Актьорът бе 43 години по-възрастен от булката си

След развода им Виталина не е правила секс

Световноизвестният съветски, арменски и руски актьор Армен Джигарханян почина през ноември 2020 г., но подробностите от личния му живот все още се обсъждат. Много хора помнят краткия, но скандален съюз на актьора с пианистката Виталина Цимбалюк-Романовская, която беше 43 лета по-млада от него. Двойката живя заедно в продължение на 17 години, но официалният брак продължи само година и половина. Сега заинтересованата публика има още една причина да обсъжда бившите съпрузи - пианистката заяви, че не друг, а народния артист отнел девствеността ѝ.

Виталина Цимбалюк-Романовская стана героиня в шоуто на Дмитрий Гордън в YouTube, в което разкри подробностите за връзката си с актьора. Първото запознанство на Виталина и Армен Борисович се състояло, когато момичето било само на 16 години и поискало автограф от 59-годишния актьор. В началото общуването между тях било приятелско, а след това тръгнало и в романтична насока. Но, както отбеляза Виталина, връзката им тогава имала изключително платоничен характер. Тя загубила девствеността си по-късно - на 21-годишна възраст.

“Той беше много деликатен и внимателен. Да, Армен Борисович стана първият мъж в живота ми. Първият и единствен от много години. За него този въпрос винаги е бил много важен. Дори след инсулт той попита дали може да се любим ”, призна Виталина пред Дмитрий Гордън.

Пианистката много деликатно успокоявала Джигарханян, когато започнали проблемите му от интимен характер. Виталина заяви, че след смъртта на Армен тя не е правила секс.

Основната мъка в живота на последната съпруга на актьора била, че не познала щастието на майчинството. “Когато започнахме да говорим за деца, беше наистина късно. По това време той беше на 76 години. Сега искам дете и все още мога да стана майка. Но трябва да станеш майка от някого, а аз нямам такъв “, казва 42-годишната пианистка.

Цимбалюк-Романовская признава, че трезво преценила рисковете, когато свързала живота си с възрастен мъж. “Никога няма да съжалявам! Защото може би това беше най-щастливото време в живота ми. Може ли да е същото? Това ще го разбера едва когато след време започна да оценявам живота си, тогава ще стане ясно ”, каза Виталина.

През последните три години от живота си Джигарханян често лежеше в болници. Тогава мнозина отбелязаха, че процедурата по развода с Цимбалюк-Романовская е ударила здравето на любимия на всички актьор.

Публиката се чудеше защо дълготрайната връзка на съпрузите завършва с взаимни обвинения и обиди.

Произходът на конфликта все още е неизвестен, но Армен Джигарханян неведнъж е обвинявал пианиста в кражби и финансови измами.

Виталина Цимбалюк-Романовская бе трета съпруга на Армен Джигарханян.

Връзката им започва, когато актьорът бе женен за Татяна Власова, брак, който продължи повече от 30 години. Когато Власова разбра за дългогодишната изневяра на Джигарханян, тя подаде молба за развод. През последните години от живота му обаче тя беше до него и го гледаше.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес