На 18 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019

Алхимията – наука или магьосничество

Кларинетът – кармата на фамилия Димитрови Три поколения проправят пътя на музикалния инструмент в България

Георги Дерменджиев: Гледаме напред Капитанът Ивелин Попов може и да отложи оттеглянето си от националния

Еврото помага на Германия да не се превърне в Япония

Трето наводнение за седмица във Венеция

Без привилегии за имигрантите от ЕС Ще се чакат 5 г. за социални помощи и ще се плаща допълнителна такса за здраве

11 души бяха ранени при стрелба в кафене в Одрин

Суецкият канал навърши 150 години (ИНФОГРАФИКА) Идеята била замислена още от фараоните

България с исторически успех над Чехия

Израел, САЩ, Германия, Италия и Гърция проведоха военни учения за борба с руските С-400

Половината учители излизат в пенсия

Кметът Фандъкова награди Тео Ушев за принос към културата на София

Съсипаха от подигравки певицата Андреа заради фотошоп Освен недостатъците по лицето си заличи и зърното

„Асарел-Медет“ продължава подкрепата за Община Панагюрище

Споразумението беше подписано от изпълнителния директор на лидера в българския рудодобив инж. Делчо Николов и кмета на Панагюрище Никола Белишки.

„Асарел-Медет“ продължава да подпомага дейностите на Община Панагюрище. За целта беше подписан анекс към традиционния дарителски договор, като срокът му беше удължен до 2021 година. Споразумението беше подписано от изпълнителния директор на лидера в българския рудодобив инж. Делчо Николов и кмета на Панагюрище Никола Белишки.

Компанията продължава да подкрепя местния спорт чрез Асоциацията на спортните клубове в града със сумата от 75 000 лв. за 2018 г. и остава генерален спонсор на традиционния Световен шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище. Дружеството осигурява и  финансирането за гостуването на оригинала на Панагюрското златно съкровище, което ще се завърне в града от 6 април до 6 юни тази година. „Асарел-Медет“ АД дарява и 520 хиляди лева за инфраструктурни проекти.

От 2012 година компанията ежегодно осигурява средства за стипендии на деца с изявени дарби от община Панагюрище по дарителската инициатива „Звезден клас“. За подкрепа на талантливите деца и младежи от общината и през 2018 година се предоставят 11 000 лева. Обезпечена от дружеството е престижната Дриновска стипендия за обучение на изявен местен студент в чужбина. Отново ще бъде предоставена награда за Националния фестивал за българска патриотична песен „Родолюбие“, както и коледни подаръци на децата от детските градини в общината. В дарителския договор са предвидени още средства за традиционните празници на всички села от община Панагюрище.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.