Астрологична прогноза специално за “Труд news”: До март 2025 г. още много наводнения заливат България

Седем ретроградни планети отговарят за събитията, които сполетяват страната ни.

Пътят за новите мигранти е свободен... до следващото природно наказание

Притеснителното е не само, че Меркурий е ретрограден до 15 септември, а също и това, че освен него има още шест ретроградни планети. Това казва за “Труд news” астрологът Светлана Тилкова - Алена. В своя специален астрологичен анализ тя дава отговор и на въпросите - по какъв начин влияе този ретрограден период на процесите в политиката и случайно ли е избрана датата за покушението на Алексей Петров. Освен това - как се отразяват планетарните аспекти на избора на кандидат-кметове, на пренаписването на софтуера за машините за вота, и на последно място - има ли отношение подредбата на седемте ретроградни планети с потопа на Черноморието.

Трета поредна година пиша, че Нептун, повелителят на водната стихия, е в Риби до март 2025 г., което означава, че големи засухи ще се редуват с водни потопи, помитащи всичко по пътя си. На предупрежденията ми никой не обръща внимание. Нито правителство, което и да е то, нито стопани и собственици на имоти, къщи, дребен и едър добитък.

До март 2025 още много наводнения ще залеят и България и света, защото са очаквани. Кога ще се случват е невъзможно да се каже.

Дъждът по Южното Черноморие започна около 21 часа на 4 септември - ден на кармична разплата, ден на страдание и негативни емоции със Съдбовен път на подчинение. Природата изисква от хората да осъзнаят защо ги наказва и какво трябва да променят в себе си, в поведението си, след като потопа и човешките жертви са по време на ретрограден Меркурий и ретрограден Нептун.

Мнозина ще се скандализират от думите ми, но ще кажа - стихията изми омразата, надвиснала като черен отровен, но невидим облак над този район на България, превърнал се в широка магистрала за мигранти, според мен заради нарочното безхаберие на държавата и безвластието на властта. За съжаление наказанието е за народа, но и виновниците организирали мигрантските канали няма да останат ненаказани, ако не от закона, от кармата.

Пътят за новите мигранти е свободен... до следващото природно наказание.

Меркурий, Нептун, Плутон и Хирон не пропускат да накажат непочтеността - скритата цел на софтуерното надграждане

Който владее софтуера на машините, той избира победителя

И на настоящите местни избори виртуалните избиратели на ППДБ ще бъдат превърнати от изборните машини в реални бюлетини, постлали червено килимче към кметския стол на техни хора.

Сам по себе си машинният вот е компрометиран изначално. Мисля, че не остана човек в България, на който да не му е ясно, че тези машини са купени, за да се манипулира вота. Който владее софтуера, той избира победителя. Поне на два избора станахме свидетели на такива чудодейни изборни скокове, за да не кажа измами с първенството на ИТН и на ПП.

Да припомня, още от появата на ПП пиша, че изборният им таван е 6-7%. За другите партии изчисленията ми са точни, за ПП все не излиза астрологичната сметка. Затова бях доволна, че получих потвърждение за правилността на астрологичните си изчисления не от изборни резултати, а лично от Кирил Петков в изтеклия запис на Василев - “Кирил Петков: Защото истината е, че цялата схема, която ние направихме тези 2 години, интелектуалците са 7% до 10%. Ако пуснеш народа, както е структуриран в момента, ние трябва да сме 10% с ДБ, с всичко. Направихме леко ала-бала през президента.” Това е - заедно с ДБ са най-много 10 процента. Всичко отгоре е компютърно пренасочване на гласове от други партии. Така ще бъде и на настоящите местни избори - виртуалните избиратели на ППДБ ще бъдат превърнати от изборните машини в реални бюлетини, постлали червено килимче към кметския стол на техни хора.

Заради ретроградността не само на Меркурий, а и на останалите ретроградни планети, всичко можем да очакваме. Дали ще има срив не е възможно да кажа, но не е изключен, защото нито една от планетите, особено Меркурий, Нептун, Плутон и Хирон не пропускат да накажат непочтеността, а такава е скритата цел на софтуерното надграждане. Да спечелят не тези, които хората избират, а удобните на родни марионетки на международни кукловоди мразещи човечеството и България.

Във вреда на народа

Седем планети повлияват предизборната кампания

Указ 146 на президента за изборите на 29 октомври е с вибрация на подчинение

Уместно е, не само ГЕРБ, а за всички партии, да оповестят имената на техните кандидати за местния след настоящата ретроградност на Меркурий до 15 септември.

Притеснителното е не само, че Меркурий е ретрограден до 15.09., а защото освен него има още шест ретроградни планети, които с изключение на Плутон, повлияват предизборната кампания от първия є ден, та чак до края на октомври, след изборния ден. Повлияват във вреда на народа.

Дори Указ 146 на президента за изборите на 29 октомври е с вибрация на подчинение, да се мачка до овчедушие избирателя. Издаден е 31 юли 2023 година - ден на кармична разплата, дали не е търсен нарочно, с обща вибрация на трудни за овладяване емоции, носещи агресия между избирателите и кандидатите. Ден привнасящ проблеми и трудности в управлението на кметовете, които и да са те.

Юпитер е ретрограден в Телец - изявен е стремежът към власт и пари.

Сатурн е ретрограден в Риби. Планетата ни казва - спрете да се оплаквате. Осъзнайте, че притежавате сила, чрез която сте способни да преодолявате всякакви трудности. Колкото повече се оплаквате, толкова по-инертни и зависими от хора и ситуации ставате.

Уран е ретрограден в Телец. Назрява, но дали ще настъпи, мигът за коренна промяна. Тя е много трудна за всички, дори непосилна на пръв поглед, защото изисква да се потисне себичността, егоизма, материализма и да се даде шанс на духовното развитие.

Нептун е ретрограден в Риби. Наказва непочтеността в своята година, заедно с влиянието на Заека от Източния зодиак. Само кармата знае кога ще се стовари наказанието върху “заслужилите”.

Плутон е ретрограден в Козирог, планетата може да разруши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили. Тази разруха ще даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Ще помогне да излезем от дълбоката заблуда, да прогледнем за истините и да продължим напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си. Не допуска непочтеност.

Хирон е ретрограден в Овен и засилва амбициите, но пречупени и през трудно овладявана агресия. Ако партийните лидери, депутатите и правителството продължат по начина, по който вървят досега, ще продължат да газят всичко по пътя си за лично благо, ще съсипват държавата и народа заради което първо народът ще плати висока цена.

Да не забравя Борисов, играещ си на криеница със закона. Плутон и Хирон, подкрепени от Меркурий и Нептун, ще са причината да бъде свален депутатският имунитет на уж далия го Бойко Борисов.

Уместно е, не само ГЕРБ, а за всички партии, да оповестят имената на техните кандидати или преди 23 август - началото на настоящата ретроградност на Меркурий или след краят є, на 15 септември. Така поне частично ще неутрализират негативното въздействие на планетата имайки предвид, че кампанията по регистрацията започна на 4 септември и ще приключи на 13 септември, цялата по време на ретрограден Меркурий.

Лъжи от знайни и незнайни политици

Грешките ще следват партии, неуспели кметове и успели такива през следващите 23 години, ако не бъдат коригирани

Периодът свършва на 15 септември

Грешките и провалът на народните представители сега водят до провали в годините напред.

Меркурий е ретрограден в Дева от 1 до 15 септември 2023 г., но ще е невярно да кажем, че само той повлиява политическите процеси у нас. Всяка от планетите и светилата на небосвода има своето влияние.

Имайки предвид, че Меркурий е и Хермес, богът на лъжците и измамниците, количеството на лъжите, които ще чуем през кампанията от знайни и незнайни политици по време на неговата ретроградност ще накарат и бащата на популизма и демагогията в България Михаил Такев да се засрами. И без избори не са един и двама родните политици, диагностицирани като “патологичен лъжец”.

При настоящата ретроградност по-лабилните и емоционалните ще изпадат в депресия и ярост, когато не успяват да се наложат над околните. Ще нападат словесно и физически виновниците в техните представи, ще потърсят убежище в алкохолното опиянение и опиатите.

Важно е да се знае, че негативното влияние на Меркурий е категорично, но може да бъде обезсилено, ако до следващата му ретроградност бъдат изчистени грешките и признати лъжите. Дали е възможно? Ако това не се случи, стореното, без значение какво е и в каква сфера от живота, ще повлиява негативно толкова години, колкото дни е бил ретрограден Меркурий, когато са допуснати. Да е ясно, колкото и страшно да звучи, че грешките ще следват партии, неуспели кметове и успели такива през следващите 23 години, ако не бъдат коригирани на мига или през декември, при следващата ретроградност на планетата. Дали вярвате или не, е без значение. Грешките и провалът сега водят до провали в годините напред.

Сериозното разместване на политическите пластове тепърва предстои

Датата за покушението на Алексей Петров не е избрана случайно

Планетите не са били на негова страна

Вибрация 16 в деня на по покушението на Алексей Петров - било е прецизно астрологично изчислено кога да бъде извършено то.

Не е възможно да се обяснява случилото се с Алексей Петров само с Меркурий и неговата ретроградност. Всеки човек, всяко събитие са обвързани с невидими енергийни лъчи с планетите на звездното небе в момента на раждането, на случващото се или изговаряно. Неговата същност се предопределя от астрологичните аспекти, описващи положенията на планетите, фиксираните звезди, светилата, лунните възли едни спрямо други.

Алексей Петров е роден в Телец, на дата, която има силно изразеният недостатък да търси причината за провалите си в професионален план и в личните отношения задължително в околните. Колкото и да са интелигентни и компетентни тези хора, никога не търсят първопричината за проблем в себе си. С годините си е самовнушил, че винаги той знае, той е правата страна, той умее да подреди нещата, хората, отношенията на шахматната дъска на живота, тъй както си го представя. Не търпи различното мнение и се е превърнал в причина мнозина от обкръжението му или напълно неизвестни нему хора, да са си поставили цел-задача да го омаловажат и да го поставят на втора позиция - нещо, което никога не би допуснал.

Бил е наясно с тези опити, както и с волята си да докаже, че е невъзможно да бъде подчинен някому.

Личната му година в деня на покушението изисква от него анализ, осъзнаване на грешките, предпазливост и прозорливост, до степен на мнителност, дори и спрямо хората от най-близкото му обкръжение. Надценил е собствените си умения и подценил вероломството на хората, на които е помагал и вероятно е считал за дългогодишни приятели.

Датата на покушението не е избрана случайно. Планетите не са били на негова страна. Личната му година на анализ и осъзнаване на грешките го е предупреждавала, че е склонен да подценява опасностите, а през август, личният му месец на стабилност, той е “стабилизирал” негативите от свои грешки, допуснати през предишните месеци. Каквото е посял, това е пожънал.

Вибрация 16 в деня на покушението го е заредила чрез планетарните аспекти с егоцентризъм и самоувереност, с доволството, че е подредил живота на околните и важни за него ситуации по начина, по който е искал. Бил е непоколебимо уверен, че е победител в много сложна игра, като е наложил своето разбиране за хармония в глобален мащаб.

Самочувствието, засилено от 16 число, го е заслепило. Интуицията е била потисната.

Могъл ли е да избегне прецизно астрологично изчисленото, а не само технически и логистично прецизирано покушение върху живота му. Да, ако и той беше ползвал съветите на астролог кога, какво може или му е забранено да прави.

Сериозното разместване на политическите пластове в България тепърва предстои. По важното е да не забравяме, че четвърта година живеем в шизофренно битие, а краят му е някъде поне до 2027 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения