Три четворки - тежка карма за БСП

В ЦИК бяха изтеглени чрез жребий номерата на партиите и на коалициите, които ще са в изборната бюлетина за парламентарния вот на 4 април.

Задават се избори на разплата и омраза. ГЕРБ ще спечелят вота, но е под въпрос дали ще успеят да създадат коалиция. БСП е подвластна на омразата, с която не спря да насъсква народа. В ДПС са възможни трудности, свързани с опит за разделяне на партията. Това прогнозира астрологът Светлана Тилкова- Алена специално за „Труд“.

Алена анализира нумерологичните вибрации на регистрациите на партиите в ЦИК, както и изтеглените номера на партиите в интегралната бюлетина.

Ето я и прогнозата на астролога Светлана Тилкова- Алена:

Коалиция „ГЕРБ  - СДС“   

В края на 2020 година написах - "до септември 2020 г. планетарните аспекти ни казваха, че заради неадекватното и мекушаво отношение на министър председателя към протестите ГЕРБ ще спечели изборите, но няма да успее да състави правителство. После небесната картина се промени и след 24 септември 2020 г. хаотичните сборища изживяващи се като протести започнаха да носят полза  на Борисов. Като астрологични характеристики до началото на 2021-а, и с уговорката за неизвестните дати ще кажа, че моментната астрологична ситуация наклонява везните към четвърти мандат за Бойко Борисов. Месеците от януари до изборите ще покажат дали управлението ще се запази или ще има гостоприемна промяна за политически хаос в България, която в някаква форма ще повтори злополучното управление на Орешарски и ще доведе до предсрочни избори.“ 

Вече всички дати са известни, включително и номера на изборната бюлетина, картината на предстоящите избори се изясни. Можем да ги наречем избори на сляпата омраза, на разрухата, на желанието за унищожение, на мазохистичната злост да бъде разградено достигнатото до момента, нищо че после пак ще се търси спасител, който да вади народа от пропастта. 

ГЕРБ ще спечели изборите за народно събрание. Това е неоспорим астрологичен факт. Но, отново е под въпрос дали ще състави правителство. Защо? Първо заради факта, че въпреки многобройните позитиви в датата на раждане на ГЕРБ, има и предупреждения. Те не са тайна. Едно от тях е, че ГЕРБ винаги трябва да се явява сама на избори, никога в коалиция, защото всяка коалиция и отнема гласове. Опариха се на изборите за Евродепутати. Радан Кънев им отне депутатско място. Опариха се на кметските избори за София. При астрологично изчислена преднина за Фандъкова от около 15 процента фактите спряха на 4 процента. Сега ГЕРБ нагази с двата крака в огъня, подпален от неописуемият инат на Борисов. Сега вече коалицията не е на думи, а е регистрирана. С тази неразумна постъпка ГЕРБ се лишава от гласоподаватели. Губи този, който прави напук на астрологичните си заложби.

Името на Коалицията като комбинация е носител изискване за анализ и разумна осъзнатост на подводните камъни, на толерантност към избирателите и опонентите.

Общата вибрация на коалицията отново е подвластна на изискване за анализ, бърза корекция на грешките, осъзнатост за правилните и неправилни действия, което е малко вероятно да се случи.

Начинът на изписване на името на бюлетината за трети път е носител на изискване за постоянен анализ, безкомпромисно осъзнаване на грешките и максимално бързото им отстраняване, за да няма изненади от страна на двете партниращи си партии. И това, ако не е съдбовен знак. Трикратното повторение на едно изискване означава, че то липсва и е невъзможно да бъде постигнато. ГЕРБ играе ролята на Сизиф, а огромната скала е СДС, но големият губещ е ГЕРБ.

Композитната вибрация налага подчинение, правилно разчитане на Съдбовните знаци, но е носител на безкрайни емоции. Отново негативна характеристика, която ни разкрива, че подкрепата на ГЕРБ ще е изключително от твърди привърженици на партията, които ще гласуват заради емоционалните си пристрастия, а периферните гласоподаватели ще са разпилени и ще изберат в последния момент дали да дадат гласа си за ГЕРБ.  Възможно е огромните усилия на премиерът свързани с огромното строителство в България и личните му обиколки да си кажат положителната дума, но предупреждавам, че не е сигурно. премного е омразата, смазала здравият разум.

Нумерологичната вибрация на регистрацията в ЦИК е подвластна отново на подчинение, но и на кармична разплата - вътрешно партийна и с опонентите. Внимание с думите! И, уви, категоричен е извода, че в партийните листи на ГЕРБ пречистването от предатели е половинчато. Още един сериозен негатив, който отблъсква избиратели по места.

Номерът на регистрацията в ЦИК – подвластен на подчинение, но изискващ да се намери златната среда между поколенията в партията и сред избирателите, което е в противоречие с предходната нумерологична вибрация и няма да се случи.

Номер на изборната бюлетина 28, който налага изискването без прибързаност,  чрез търпение и такт негативната карма да се претвори в положителна - знак за успешно ново начало зареждащо със сила и хъс за победа.

Извод:  ГЕРБ - СДС ще спечелят изборите за Народно събрание. Следизборна хармонична и работеща коалиция е малко вероятно да направят и все пак с разум и за благото на България Съдбата може да им помогне да управляват. 

Коалиция „БСП за България“

Името на Коалицията, без значение от партиите които са включени в нея, но с предупреждение, че може да дърпат конците всяка за себе си е носител на стремеж да бъдат спечелени избиратели, но посоката може да се окаже погрешната и привличането на нови хора да е измамно и да дадат гласа си за други партии в последния момент. БСП също е подвластна на омразата с която не спря да насъсква народа и сега ще е потърпевша от собствените си действия, които именно заради насадената омраза ще тласнат и техни привърженици и гласуващи за тях безпартийни да дадат гласът си на партии - носители на омразата, като тази на Трифонов и сдружението Мутри вън.

Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми. БСП, както обикновено ще се опита да превърне трудностите в отработена рутина и неприятни изненади може да се очакват единствено заради грешни действия на лидера на партията, който обаче трябва да са толкова крайни, че да разбият навика за стадно гласуване в БСП.

Вибрацията на годината съгласно регистрацията на основната партия е подвластна на стабилност и съвпада с вибрацията, която ще бъде изписана на бюлетините. Вибрацията на тази година, отговорна успеха им на изборите е подвластна на емоции и трудно овладявани нападки към опонентите или в партийните редици. Дали ще си я гарантират БСП и коалиционните партньори зависи от скритите намерения на останалите четири партии. А и да са четвъртата партия внесла документите си за регистрация в ЦИК е предупреждение за неочаквани трудности, които сами са си сътворили. Ако някой ги е посъветвал да го направят - излъгал ги е. Изписването на името на бюлетината предупреждава, че са възможни ласкателни сближавания с неподходящи уж подкрепящи партията и коалицията, но всъщност целящи лични облаги, което не вреди на коалицията за разлика от при ГЕРБ, но ни казва че боричканията за постове и любовта на лидера ще са впечатляващи, дори и да останат в тайна за обществото.

Нумерологичната вибрация на регистрацията на коалицията в ЦИК е в лична година на емоции, в месец на подчинение и в ден на промени.

Номерът на регистрацията в ЦИК на свой ред определя за коалицията "БСП за България" също промени, но дали ще са положителни или негативни зависи от правилното поведение и предпазливост по време на кампанията.
Номерът на изборната бюлетина е 4. Поредната четворка, с която Съдбата ги товари заради създадената досега негативна карма, която с бюлетина 4 в изборен 4, през четвъртия месец на годината не позволява кармата да бъде претворена в положителна. БСП рискува да остане опозиция вътре в себе си, на себе си и на народа.

Извод:  Много обещания без покритие. Ако създадат следизборна коалиция в Народното събрание, са обречени на бърз провал и предсрочни избори.

ПП "Има такъв народ"

Тази е първата партия на омразата, която събира гласовете на мразещите заради самата омраза, неудовлетворените от живота, хората на които все някой друг им е виновен за несгодите, неудачниците, които все чакат месията, за да има на кого после да крещят - Разпни го.

Името на партията е изпълнено с емоции, които е редно да бъдат овладявани и думите, които изричат членовете и симпатизантите да бъдат в рамките на добрия тон, без обиди и унизителни квалификации. Абсолютно невъзможно изискване.

Регистрацията на партията е в ден на трудности и непредпазливост, в месец на стабилизация, с обща вибрация на промени. Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията са също промени, в месец на емоции, които трудно могат да бъдат овладени, в ден на трудности, породени от странични фактори.

Изписването на името на бюлетината е обвързано с изискване за детайлен анализ и осъзнаване на грешките, за да може бързо да претърпят корекция.

Регистрацията в ЦИК е в лична година на промени, в месец на анализ и в ден на стабилизация, но само ако бъдат осъзнати забраните за обидно говорене и обидни квалификации към опонентите, което е невъзможно.
Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на трудности, породени от странични фактори, заради които са възможни неочакваности.

Многократното повторение на еднакви астро-нумерологични характеристики ни подсказва тяхната липса и невъзможност да бъдат осъществени на практика. 

Номерът на изборната бюлетина е 29, орисваща партията на най-тежка кармична разплата заради погрешно избрана посока, в която омразата и негативизма са и ще бъдат водещото начало в предизборната им кампания и последващи действия.

Извод:  Потвърждение на миналогодишните ми изчисления са и настоящите. Партията "Има такъв народ" е орисана на кратък политически живот. Дори и да прескочи 4-те процента, дори и да бъде трета политическа сила, дори и да подкрепи друга партия, също  концентрирала омразата на не малко хора, която търси отдушник, политическият живот на Трифонов ще е кратък - между мандат и предсрочни избори. 

ПП Движение за права и свободи - ДПС

Общата вибрация на името е с предупреждение за възможни трудности, породени от неочаквани обстоятелства или опит за разделение на партията на разнопосочни идеологии и желания за гласуване, в разрез с обичайната й политика.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията е носител на анализ, обогатяване с нови важни знания, общуване на интелектуално ниво с конкретни хора, месецът налага Съдбовно подчинение, а денят на регистрацията забранява прибързаност.

Изписването на името на бюлетината е носител на стабилност и възможност за подкрепа и сплотяване в редиците на партията.

Регистрацията в ЦИК е в лична година на анализ, в месец на емоции и в ден на кармична разплата, които предупреждават за възможно разделение на мненията и разпиляване на гласовете.

Номерът на регистрацията в ЦИК налага подчинение на Съдбата и правилно разчитане на нейните знаци. Да не правят опит за надскачане на възможностите си Номерът на изборната бюлетина
Номерът на изборната бюлетина е 9. Зарежда с амбиция, хъс и желание за успех, но съгласно общите тълкувания при предозиране на енергията е възможно резултатът да е по-нисък от очаквания. 

Извод: Ще получат своето както обикновено, ако са предпазливи, прозорливи и вгледани в бъдещето , а не в настоящето и в мига. 

Коалиция „Демократична България – Обединение"

Втората партия на омразата в предизборното състезание при която омразата е персонално към Борисов и е изявена заради подсъзнателното и съзнателното раздвоение на психиката обединило в едно мъжкото и женското начало в едно тяло в не малко от подкрепящите тази коалиция.

Общата вибрация на името е носител на кармична разплата между партиите в коалицията и с народа, а също и с другите партии и коалиции, които ще участват в изборите.    Думите и разумните действия са начина да бъде притъпена тази разплата, която ако се случи трудно ще даде възможност на членовете на коалицията да се изправят и да продължат по пътя си. Пази Боже тези хора да имат власт.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията    и коалицията    и композитната им дата е носител на на трудности, пречупени през желание за привличане на привърженици и постигане на стабилност в изборния ден.

Композитната карта дата информация, че изборният ден в лична година на трудности, в месец на кармична разплата и в ден на неподходяща среда и общуване с хора е носител и на „симпатизанти“ готови на предателства, което припокрива миналогодишната ми прогноза за неочакван отлив на избиратели в изборният ден.

Изписване на името на бюлетината  вместо да наложи търпение, добре обмислени действия и разум по време на предизборната кампания, зарежда коалицията с прибързаност, с импулсивни думи на омразата, само и само да изпреварят враговете си, но не и осъзнатост, че някой от подкрепящите им може да е поставил невидима бариера, която да ги спъне в устрема им.

Регистрацията в ЦИК е обвързана с личната година на трудности, с месец на стабилизация, с ден на анализ и задължително коригиране на грешките в говоренето и поведението, което е невъзможно.

Номерът на регистрацията в ЦИК  е носител на безкрайни емоции, до степен да са така трудни за овладяване, че да се стигне до физическо насилие, заради невъзможност да наложат правдата си и да постигнат целите си. Така се случва когато зад привидното политическо несъгласие се крие омразата на раздвоената физиология.
Номерът на изборната бюлетина е 11. Подчинение на Съдбовните предопределения, които ще покажат дали тази коалиция има политическо бъдеще или не.

Извод: Неочакван отлив на избиратели, ако в изборният ден подкрепящите ги получат просветление, че дадените им обещания са се изпарили в необозримото бъдеще, а в следизборното настояще са неизпълними.

 Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“

Третата партия на омразата, при която нюансът на мразенето е заради отнети или неусвоени материални блага.

Името на коалицията е носител на изискване за търпение, такт и умереност, които са качествата, водещи към пробив нагоре, но ако липсват членовете на партията сами ще градят срива си. И още нещо - споразумението, което двете формации подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата, заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала крахът им.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията и композитната звездна карта на участващите партии в коалицията са носители на познанства, често неочаквани, но част от тях лъжовно привързани и обещаващи подкрепата си, в месец на подчинение в ден на емоции, граничещи с краен егоизъм – ние и само ние на всяка цена без оглед на средствата. Плашеща е тази астро-нумерологична характеристика, ако тези хора се докопат властта.

Изписването на името на бюлетината също е носител на Съдбовно подчинение, което има шанс да е успешно, ако се спазят изискванията на Съдбата, но познавайки крайната словесна агресия на ръководителите на тази формация, това е по-скоро невъзможно. По-вероятното развитие е пренебрегване на Съдбовните изисквания, което води към драматичният срив на тези хора и повтаря заложеното им в деня на подписване на тяхното споразумение. 

Нумерологичната вибрация на регистрацията в ЦИК е отново в лична композитна година на  общителност, с вярата стъпила върху омразата, че ще получат още подкрепа, в месец на промени и в ден налагащ анализ и разум.

Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на Съдбовно подчинение, чието повторение отново разкрива, че ще бъде пренебрегнато и ще повлече след себе си резки скокове в крайности и в агресивни изблици.

Номерът на изборната бюлетина е 18. Вибрацията означава, че формацията е съставена от себични егоисти, които чистят помежду си негативна карма и целят да се докопат до управлението на държавата, за да се облагодетелстват, а не с мисъл за благото на народа.

Извод: Провалът е предопределен, дори и да успеят да прескочат изборният праг. Нямат градивна и ясна предизборна платформа, поради което присъствието им в Народното събрание освен агресия ни дава знанието за ускоряване на предсрочните избори. 

ПП „ВМРО – Българско национално движение“

За жалост и ВМРО постъпиха обратно на астрологично заложеното им, за което отдавна имат информация, че шансът им за успех е в предизборното коалиране.

Името на партията е носител на изискване да бъде постигната стабилност, която да гарантира избиратели, обвързани с платформата на партията и вярващи в нейното осъществяване след изборите, ако успеят да влязат в парламента.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията е обвързано със запознанства, с появата на хора, които искат да се включат с подкрепата си, но далеч не винаги с добри помисли и намерения. Вниманието е задължително и заради допълненията, свързани с изискването за разумен анализ, но и с подчинение на неочакваности, ако има разнопосочни мнения и не се стига бързо до единно решение. Заради решението си да не се коалират предизборно сами поставят под въпрос участието си в следващия парламент, а ако се случи да прескочат границата ще е близко до минимума.

Изписването на    името на бюлетината е носител на стабилност, но без материални стремежи. Успехът в полза на хората е правилния избор, материалните мераци са гаранция за провал.

Нумерологичната вибрация на регистрацията в ЦИК  разкрива че се надяват да получат подкрепа от нови привърженици в година на нови познанства, в месец на промени и в ден на емоции. Предпазливостта е задължителна, защото зад обещаващите подкрепа слова няма и помисъл за подкрепящи ги дела.

Номерът на регистрацията в ЦИК е емоционално натоварен, затова е от значение лидерът на партията и нейните привърженици да проявят стабилност, без реакции на недоволство или критика към опонентите. Нека оставят народа да прецени дали иска да гласува за тях.

Номерът на изборната бюлетина е 1. Ново начало, но подплатено с прибързаност и недообмисляне на ползата от предизборна коалиция. Дали Съдбата ще им подаде ръка зависи от правилното провеждане на предизборната кампания.

Извод:    Големият им шанс беше при предизборно коалиране. Другото са празни приказки и големи обещания без продължение.   

Коалиция „Патриотична коалиция "Воля – НФСБ“  

Грешка, но астрологично поправима по време на предизборната кампания е коалирането между Воля и НФСБ. По-груба грешка е коалирането с още три партии. Разпиляването на гласове е предизвестено. 

Общата вибрация на името е обвързана с безкрайни емоции и невъзможност да бъде постигнато разбирателство с прибавените партии, въпреки че привидно съществува. Този факт може да се окаже сериозен препъни камък пред коалицията и да не успее да влезе в парламента.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на коалицията и съгласно композитната звездна карта на двете основни партии е носител на трудности, а те  се удвояват от трудният период, в който се намира НФСБ. Търпение, такт, премерени думи и в никой случай нападателното поведение, това се иска от тях, за да не се лишат сами от неголемите си шансове да прескочат изборната бариера.

Начинът на изписване на името върху бюлетината е същото както при регистрацията на коалицията и не помага за заличаване на възможните проблеми, но може да ги притъпи, ако бъде гарантирано стабилно поведение и съгласие на добавените партии към коалицията, което не е гарантирано.

Нумерологичната вибрация на регистрацията в ЦИК е   в година на трудности, в месец на стабилизация, но на датата, носител на трудни за овладяване емоции при противопоставяне от опоненти или граждани, дори и да не са преки избиратели.

Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на стабилност, но обвързана с останалите числови тълкувания е трудно постижима.

Номерът на изборната бюлетина е 24. Великолепен номер, който обещава успех, без да обезсилва изцяло астро-нумерологичните заложби на коалицията, ако по време на предизборната кампания избирателите повярват че съставящите я партии ще работят за тяхното благо. 

Извод: Заедно с емоционалните заложби в тълкувателния текст за изборната дата номерът на изборната бюлетина може частично да притъпи негативите, но дали това ще се случи зависи от електоралната нагласа по време на предизборната кампания и в изборния ден.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Анализи