Ася Капчикова бременна с близнаци (СНИМКА)

Мис „Плеймейт” 2015 Ася Капчикова потвърди, че ще става майка за първи път със снимка от корица на списание в своя инстаграм профил. Бившата любима на Криско, който вече гушка първото си дете, очаква близнаци.

Досега Ася упорито криеше щастливата новина от суеверие и само малцина сред най-близкото й обкръжение знаеха, че ще става майка. Публикации за очакваното бебе се появиха едва преди няколко седмици, но тя запази мълчание и качваше снимки, на които не се показва в цял ръст.

След края на отношенията си с Криско, Ася започна да брани ревностно личния си живот. Тя все още не е издала кой е бащата на децата, които носи в утробата си. 

„Приятелят ми не е известен, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам да афиширам връзката ни, но няма да го крия. Срещнахме се на рожден ден на общ приятел. Стоеше в единия край, беше скромен и не пиеше. Казах си: "Това е моят мъж!", каза през преди време плеймейтката.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!❤= Специално за списание "Кенгуру" @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса! Списание: @spisaniekenguru Фотограф:@victoriasirakovaphotographer Грим: @georgerusevmakeup Коса: @krasimir_krumovv Рокли: @paloma_fashion_official Торта: @gentlemenscakes

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

 

Коментари

Задължително поле