Заседава Областната комисия за борба с епизоотичните ситуации в Търново

Валентин Радев за чумата: Всички, които отиват в засегнатите райони, разнасят зараза

16 годишна катастрофира, докато се учи да шофира

Откраднаха близо десет хиляди лева от каса на управителя на магазин в столичният квартал „Младост“

За Русия е нормално да води хибридни войни, заяви Ангела Меркел

Кметът Йорданка Фандъкова: Над 200 хил. лв за пет църкви дава Столичната община Заедно с Арменската църква, религиозните общности с храмове в карето на толерантността вече ще станат пет

Бургаски математици с медали от Хонг Конг

Русенка благодари на шуменските полицаи за спасени 10 000 лв.

Тръмп готов да наложи по-високи мита на целия китайски внос

Прокуратурата поиска арест за педофил

Румен Порожанов: Продължават клиничните прегледи на животни

Федерацията по щанги плати глобата от 250 хил. долара на IWF Тя беше наложена след положителните допинг проби от март 2015 г.

Кметът Фандъкова глоби фирма за увредено дърво при ремонта на „Граф Игнатиев“

Трима ранени при катастрофи са в областната болница в Сливен

Държавата насърчава отстрела на диви свине, ловците ще взимат проби за африканска чума

Атанас Ташков от ГЕРБ раздаде курбан за здраве и благоденствие в църквата „Света Петка“

Много пловдивчани пожелаха успех с №11 на изборите в неделя на кандидат-депутата от листата на ПП ГЕРБ Атанас Ташков, който днес заедно със свои съмишленици раздаде курбан за здраве и благоденствие в църквата „Света Петка“. „Курбанът е жест на милостивото сърце. Бог връща на тези, които дават. Нека бъдат благословени добрите Ви намерения и народът да каже: „Добри люде са“ – с тези думи отец Ленко благослови милостивото дело. Той цитира думите от Библията, където пише, че всяка власт отгоре се дава и се благославя заради добри начинания. „Бъдете живи и здрави. Надяваме се и вярваме във Ваша подкрепа“, декларира Атанас Ташков, четвърти в листата на ГЕРБ в Пловдив.

В разговорите си с миряните Атанас Ташков наблегна на това, че ГЕРБ залага в рамките на мандата минимална работна заплата от 650 лв., средна работна заплата от 1500 лв. и стабилна пенсионна система, която гарантира предвидимост и спокойствие на хората в дългосрочен план. Атанас Ташков обясни, че е необходим нов закон за социалните услуги, който ще осигури достъп до качествена грижа и комплексни услуги според индивидуалните потребности на децата, семействата, рисковите групи, хората в уязвимо положение и тези с увреждания. „Всичко това ще се постигне с партньорство между граждани, бизнес, нестопански организации, социални партньори и държавата“, заключи Атанас Ташков.

На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.