Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Атанас Ташков от ГЕРБ раздаде курбан за здраве и благоденствие в църквата “Света Петка”

Много пловдивчани пожелаха успех с №11 на изборите в неделя на кандидат-депутата от листата на ПП ГЕРБ Атанас Ташков, който днес заедно със свои съмишленици раздаде курбан за здраве и благоденствие в църквата “Света Петка”. “Курбанът е жест на милостивото сърце. Бог връща на тези, които дават. Нека бъдат благословени добрите Ви намерения и народът да каже: “Добри люде са” – с тези думи отец Ленко благослови милостивото дело. Той цитира думите от Библията, където пише, че всяка власт отгоре се дава и се благославя заради добри начинания. “Бъдете живи и здрави. Надяваме се и вярваме във Ваша подкрепа”, декларира Атанас Ташков, четвърти в листата на ГЕРБ в Пловдив.

В разговорите си с миряните Атанас Ташков наблегна на това, че ГЕРБ залага в рамките на мандата минимална работна заплата от 650 лв., средна работна заплата от 1500 лв. и стабилна пенсионна система, която гарантира предвидимост и спокойствие на хората в дългосрочен план. Атанас Ташков обясни, че е необходим нов закон за социалните услуги, който ще осигури достъп до качествена грижа и комплексни услуги според индивидуалните потребности на децата, семействата, рисковите групи, хората в уязвимо положение и тези с увреждания. “Всичко това ще се постигне с партньорство между граждани, бизнес, нестопански организации, социални партньори и държавата”, заключи Атанас Ташков.

На парламентарните избори на 26 март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.