Бат Милко обръсна мустака за риалити

Осем изпълнители ще показват имитации в “Като две капки вода”

Сред участниците са Мария Илиева, Тита и Папи Ханс

Два музикални формата ще се борят за рейтинг в най-гледаното време през пролетния тв сезон. Утре в ефира на Би Ти Ви стартира предаването, което търси таланти “Гласът на България”, а в понеделник е началото на шоуто за имитации “Като две капки вода” по Нова тв.

Този път и в “Капките” се очертава голяма битка на гласове, защото за първи всичките осем участници са певци, за разлика от предишни сезони, където често имаше и актьори или непрофесионалисти от други сфери.

За титлата най-добър имитатор от понеделник в ефира на Нова тв ще се борят Мария Илиева, Тита, Папи Ханс, Петя Буюуклиева, Деси Добрева, Дичо, Милко Калайджиев и Стефан Илчев.

Главният редактор на шоуто Влади Априлов разкри, че за да влизат по-добре в образи, включително и женски, мъжете са се сбогували със своите бради, а Милко Калайджиев е оставил “мустака на републиката” в името на шоуто.

“През последните години Милко се свързва с хитове от попфолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко”, допълни Априлов.

За поредна година водещи на формата ще бъдат екранната двойка от “Господари на ефира” Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков.

Димитър Ковачев-Фънки и Хилда Казасян отново ще бъдат двамата постоянни членове на журито. Третият оценяващ ще бъде различен всяка седмица.

В първото издание на новия сезон в понеделник това ще бъде продуцентът Маги Халваджиян. В следващите епизоди на стола ще сядат популярни личности от различни сфери на шоубизнеса у нас.

Победител в предишния шести сезон на шоуто стана певецът Славин Славчев, който доби популярност от друг музикален формат. Сред победителите в предходните години обаче има и актьори. Актрисата Невена Бозукова-Неве спечели шоуто във втория сезон, а след нея колегата й Ненчо Балабанов. Победителят в четвъртия сезон също бе актьор – Калин Врачански.

 

Промяна в правилата в “Гласът на България”

Треньорите блокират конкуренцията с нов бутон

Михаела Филева сяда на стола на Поли Генова

Промени в регламента и невижданите досега елементи ще направят надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата “Глас на България” 2019 още по-напрегната. Михаела Филева влиза в отбора на треньорите и сяда на стола на Поли Генова, която очаква първото си дете. Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас ще се присъедини към музиканта и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и попфолк дивата Камелия в търсене на най-добрия глас.

В предстоящия сезон по време на първия етап - кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред всеки треньор ще има и бели бутони с имената на колегите му.

С тях Камелия, Графа, Михаела и Иван Лечев ще могат да се блокират един друг по веднъж. Когато някой от треньорите чуе глас, който изключително много му харесва и го иска за себе си или допуска, че той би избрал някой от другите треньори, може да го лиши от шанса да се обърне.

Един треньор може да разбере, че е блокиран от друг, само ако се обърне към таланта, чийто глас е харесал.

Битката за таланти ще се ожесточи още повече във втория етап от предстоящия шести сезон на “Гласът”. По време на вокалните двубои треньорите ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор, а не на две, както беше досега.

В предаването ще им а още едно ново попълнение - 23-годишната Елина Марковска ще влезе в ролята на V-Reporter и трети водещ. Заедно с познатите водещи–хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, тя ще следи и разкрива пред зрителите всичко, което се случва в бекстейджа на предаването.

 

Нова кухня посреща хоби-готвачите

Полицай, художник и културист в битка за „Мастършеф“

Силвена Роу е новото попълнение в журито

Петият сезон на “Мастършеф” по Би Ти Ви посреща новите хоби-готвачи, които ще се борят за победата и 100 000 лева в чисто нова кухня.

В понеделник в 21:00 часа кандидатите да получат престилка от Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще влязат в шоуто и ще покажат своите умения.

Модерните тенденции на световната сцена, формулите на изпитани рецепти и иновативни техники ще се съчетаят в едно, за да обогатят кулинарната култура в България.

Млада дама, магистър-фармацевт, която е сред новите гладиатори в кухнята, заявява: “Много обичам да готвя, много обичам да ям! Храната е целият ми живот!”. Друга признава, че досега е посветила дните си на отглеждането на децата, семейството и работата, но сега е моментът да сбъдне мечтата си. В кухнята на добрия вкус ще влязат още полицай – тежки престъпления, модел, художник, културист и ветеринар на диви животни. Най-младият хоби-готвач тази година, който иска да спечели титлата “Мастършеф” е само на 16 години. Както и в досегашните сезони, “гладиаторите” ще представят своите виждания за първокласна кухня и често ще надминават нивото на дългогодишни професионалисти.

Хоби-готвачите трябва да защитят претенцията си като се изправят пред различни предизвикателства по пътя към мечтаната титла – оценка от животни, сбъдване на детски мечти, изобретателност в полеви условия и много други.

 

Необвързани мъже демонстрират кулинарни умения

Екзотичен египтянин влиза в „Хелс китчън“

Един от участниците е готвил за Джордж Буш и фамилията му

18 силни характери и изявени индивидуалисти влизат във втория сезон на Hell’s Kitchen България, който тръгва от вторник по Нова тв. Предаването обещава да е атрактивно за женската аудитория, тъй като почти всички участници сред мъжете са млади и необвързани, любители на екстремните спортове.

Изключение от необвързаните прави екзотичен участник, родом от Египет, който е баща на 5 деца и колекционира редки птици. Всички кандидати за победата имат завиден професионален опит като готвачи в престижни заведения в България и по света, като един от тях е готвил лично за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи.

Сред най-интересните ястия, приготвяни от участниците в ресторантите, за които са работили, са емулсия от суджук, биск от боб, бекон в кори от баница и тайландски сладолед с горгондзола. За сметка на това персоналните предпочитания на готвачите са твърдо свързани с българската кухня и простите, но сготвени с чувство ястия като мусака, пълнени чушки, свинско с праз и телешко варено.

След няколко дни интензивна подготовка, впечатленията на участниците от колегите им са полярни и варират от “трудни характери” и “изявени индивидуалисти” до “ние сме най-готиният екип, много по-добри от предишните”.

Това дава заявка, че сезонът ще е драматичен, наситен с обрати и битки на характери, а работата на шеф Ангелов да създаде сплотени екипи с изявени лидери никак няма да е лесна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл