Бащата на Меган Маркъл готви ново отмъщение

Томас Маркъл отдавна води битки с дъщеря си.

Родителят скоро ще покаже документален филм за миналото на дъщеря си

Меган Маркъл, бившата херцогиня на Съсекс, има повод за ново безпокойство, свързано с баща й. Томас Маркъл, с когото тя е прекратила всякакви отношения, заяви пред „Сън“ намерението си да пусне подготвян от него документален филм за ранните години на дъщеря си. Той ще покаже как са живели заедно, как тя е раснала, отшила да учи в колеж и започнала кариерата си.

По думите му той се опитва да обясни какво се е случило с неговата малка дъщеричка и твърди, че ще говори „истината и само истината“. А както знаем от по-раншните му изявления, неговата истина е, че Меган го е захвърлила – болен и прекарал инфаркт. Тя дори не искала да разговаря с него по телефона.

Томас обещава да покаже непубликувани досега снимки и видеозаписи, които сам е правил. Експерти смятат, че бащата на Меган ще побърза да пусне филма преди да се срещне с нея в съда заради иска, който тя повдигна срещу него. Това се случи, след като Томас публикува в Mail on Sunday ръкописно послание на дъщеря си до него.

Като имаме предвид, че Томас Маркъл отдавна обвинява Меган в пълно безсърдечие и неблагодарност, то вероятно филмът, над който работи в момента, ще нанесе още един удар по репутацията на съпругата на принц Хари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес