Започна водоподаването към Свищов, Вардим и Царевец В неделя екипите ще продължат работата си по отстраняване на аварията

Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

Арестуваха мюфтията на „Ислямска държава“

Бум на хепатит в областите Стара Загора и Хасково, повечето болни са деца

Иран ще предостави на Украйна черните кутии на сваления самолет

Министър Танева : Продължаваме да търсим подкрепа от държавите за запазване на Националната преходна помощ

Арбанашката църква „Св. Атанас” прие първата си служба от десетилетия насам Кметът на Велико Търново Даниел Панов уважи богослужението

Неизвестни обраха митницата в Благоевград

Свищов и две села остават без вода заради авария Екипи на ВиК работят по отстраняването й

5 хитри начина да свалите „празничното“ тегло Без строги режими и изтощителни тренировки

Без алкохол, пиротехника и твърди предмети на новогодишния концерт на „Батенберг“ в София

Строг пропускателен контрол ще има на традиционния концерт на площад „Княз Александър Първи“ в столицата. От утре се въвежда и специална организация на движението в района на концерта, съобщава БТВ.

От 14 часа ще бъде забранено преминаването по булевард „Цар Освободител“ между площад „Независимост“ и улица „Раковски“. Затворени ще останат и части от улиците „Княз Александър I“, „Леге“, „Аксаков“, „Дякон Игнатий“ и „Георги Бенковски“.

Сцената за концерта на „Княз Александър Първи“ вече е почти готова. Никакви твърди предмети, оръжия, алкохол и пиротехника няма да се допускат на площада в новогодишната нощ. Ще се влиза през 10 пунка, изградени на подстъпите към площада.

„Няма да бъдат допускани видимо употребили алкохол граждани, както и такива със забранени предмети – оръжия и предмети, които могат да бъдат използвани за оръжия – стъклени бутилки, пиротехника и малолетни лица без пълнолетен придружител”, обясни началникът на сектор „Сигурност” в СДВР гл.инсп. Пламен Колев.

В новогодишната нощ екипи на жандармерията ще пази входовете с тежка техника. Кучета ще следят за взривни вещества и оръжие, а цивилни полицаи ще се сред празнуващите. Две редици тежка техника ще предпазват празнуващите от злонамерено навлизане на други автомобили.

В ранния следобед утре районът около площада ще бъде изцяло затворен. Ще се паркира на пл. „Александър Невски”, на „Раковска”, „Васил Левски” и други.

От Столичната община препоръчват в новогидшната нощ да се използва градския транспорт.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.