Земетресение край Кърджали

Ердоган потвърди готовността на Анкара за военна операция в Северна Сирия

Полицията в Хонконг използва сълзотворен газ срещу демонстранти

Министър Ангелкова: Културно-историческият туризъм е стимул за вътрешните пътувания и икономиката

Иранският външен министър: Не съм сигурен, че можем да избегнем война

Даниел Панов откри уникалния цветен часовник във Велико Търново Съоръжението е дарение от Ротари клуб

Трусовете в Албания напукаха стотици блокове и къщи (ВИДЕО)

Ансамбълът ни спечели сребро във финала с пет топки на световното в Баку

Ердоган: Съветът за сигурност на ООН не може да реши израелския въпрос

Боровинките имат антиракови качества Малките плодчета заслужено са причислени към суперхраните

Започна плановият годишен ремонт на шести блок на АЕЦ „Козлодуй“

Уникален слънчев часовник показва времето в Банско

Вицепрезидентът на 22 септември: Трябват ни същата увереност и воля на дедите ни отпреди 111 г.

Теменужка Петкова: Либерализацията на пазара няма да оскъпи електроенергията

Деца монтираха табели с еко-послания на дърветата в НП “Пирин“

Без вода в няколко района на София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 307 в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Свето Преображение“, ул. „Бъднина“, ул. „Филип Аврамов“, бул. „Александър Малинов“ и ул. „Д-р Атанас Москов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до магазин „Фантастико“.

В понеделник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Иван Асен II“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– местност „Падинето“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“;
– по ул. „Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. Грамада;
– по ул. „Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата;
– по ул. „Петров кладенец“ от № 10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. 3, ул. 2, ул. „Люляк“;
– по ул. „Държов дол“ от ул. „Лъката“ до ул. „Цар Иван Асен II“;
– по ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6 и ул. „Дружба“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

В понеделник във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– по бул. „Христо Ботев“от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Алабин“;
– по ул. „Бистрица“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Христо Ботев“;
– по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“;
– по ул. „Иван Денкоглу“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „ Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистрица“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Петлешков“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи
по ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Панайот Хитов“ до ул. „Ильо войвода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Хитов“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троян“ в жк. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до ул. „Коньовица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троян“ ъгъла с ул. „Позитано“.

В понеделник във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Карамфил“ в местност Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Карамфил“ от ул. Иван Багрянов“ до ул. „Маринковица“, ул. „Абанос“, ул. „Добри Божилов“, ул. „Найден Николов“, ул. „Острица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Абанос“ ъгъла с ул. „Еровете“ и ул. „Карамфил ъгъла с ул. „Добри Божилов“.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.