Без вода в няколко района на София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 307 в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Свето Преображение“, ул. „Бъднина“, ул. „Филип Аврамов“, бул. „Александър Малинов“ и ул. „Д-р Атанас Москов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до магазин „Фантастико“.

В понеделник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Иван Асен II“ в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- местност „Падинето“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“;

- по ул. „Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. Грамада;

- по ул. „Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата;

- по ул. „Петров кладенец“ от № 10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. 3, ул. 2, ул. „Люляк“;

- по ул. „Държов дол“ от ул. „Лъката“ до ул. „Цар Иван Асен II“;

- по ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6 и ул. „Дружба“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

В понеделник във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по бул. „Христо Ботев“от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Алабин“;

- по ул. „Бистрица“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Христо Ботев“;

- по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“;

- по ул. „Иван Денкоглу“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „ Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистрица“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Петлешков“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи

по ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Панайот Хитов“ до ул. „Ильо войвода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Хитов“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троян“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до ул. „Коньовица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троян“ ъгъла с ул. „Позитано“.

В понеделник във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Карамфил“ в местност Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Карамфил“ от ул. Иван Багрянов“ до ул. „Маринковица“, ул. „Абанос“, ул. „Добри Божилов“, ул. „Найден Николов“, ул. „Острица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Абанос“ ъгъла с ул. „Еровете“ и ул. „Карамфил ъгъла с ул. „Добри Божилов“.

Коментари

Задължително поле