Бен Афлек - В развода на годината

Най-известната и коментирана двойка в Холивуд - Бен Афлек и Дженифър Лопес се развеждат. “Бенифър” както ги наричат колективно милионите им фенове, си казаха “да” преди точно две години и накараха мнозина да повярват в приказката за предопределената любов, тъй като се събраха близо 20 години след като развалиха първия си годеж. През това време и двамата имат зад гърба си по няколко брака и деца, върхове и спадове в кариерите им и най-накрая всичко изглеждаше наред. Уви, и този път приказката им няма щастлив край.

Новината за краха на “Бенифър” дойде броени дни след рождения ден на певицата, която навърши 55 години. На 24 юли латината отпразнува в компанията на близки и приятели, а следа от Афлек нямаше. Тя организира парти в стил “Бриджъртън”, на което гостите бяха облечени като кралски особи от 1800-те години. Събитието обаче беше горчиво преживяване за Лопес не само заради отсъствието на Афлек, но и заради действията му същия ден. Тогава стана ясно, че актьорът е закупил собствен имот в Лос Анджелис за малко над 20 милиона долара. Къщата разполага с пет спални и е много по-близо до града, което позволява на Афлек да прекарва повече време с трите си деца от разваления си брак с Дженифър Гарнър. Междувременно Лопес остава в Бевърли Хилс. Това се случва и на фона на пуснатия за продажба общ дом на двойката там. Той разполага с 12 спални и 24 бани, като цената му възлиза на 68 милиона долара. Това е с около 8 милиона повече, отколкото бе закупен през 2023 година. Въпреки силното начало на връзката си, Лопес и Афлек изчезнаха от полезрението на папараци и фенове, което създаде слухове за проблеми. Постепенно те се увеличаваха, като стана ясно, че двамата живеят отделно. Първо се говореше, че те са решили да си дадат почивка, за да се фокусират върху професионалните си проекти, но това оправдание бързо беше изключено от фенове и близки до тях източници.

Твърди се, че Лопес е направила всичко възможно да спаси брака си - тя дори отмени турнето си This is Me... Now, с което трябваше да промотира едноименния си нов албум и това Ѝ донесе загуби за милиони, в името на любовта.Известната двойка се сгоди през април 2022 година, след като развалиха първия си годеж през септември 2003 година. Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават на снимачната площадка на филма “Трудна свалка” и започват връзка през юли 2002 година. Сгодяват се през ноември, но отлагат сватбата само дни преди плануваната церемония.

След раздялата, Афлек се жени за Дженифър Гарнър, с която имат три деца - Вайълет, Серафина и Самюел. Лопес има три брака зад гърба си, но единствено с Марк Антъни се задържа по-дълго време. Двамата се женят през 2004 година и имат 14-годишни близнаци Еме и Макс.

Феновете на Бен Афлек са разтревожени за неговото бъдеще, тъй като през последните години кариерата му се движи колебливо заради няколко не особено успешни филма и продължаващите му десетилетия проблеми с алкохола и други медикаменти. Събирането му със суперуспешната, дисциплинирана и точна в ангажиментите си Джей Ло изглеждаше като последен шанс актьорът да влезе отново в правия път, но сега това е все по-съмнително.

Бен Афлек е роден като Бенджамин Джиза Афлек на 15 август 1972 г. в Бъркли, Калифорния, но израства в Кеймбридж, Масачузетс, в семейството на Тим и Крис Афлек. Баща му е социален работник, а майка му е учителка, има по-млад брат на име Кейси. Таткото се бори с алкохолизма, докато майката насърчава братята да се занимават с изкуство и кино.
Още от ранна детска възраст започват участията на Бен в киното. Става известен обаче със сценария, който пише заедно с добрия си приятел Мат Деймън, за филма “Добрият Уил Хънтинг”. Филмът е касов удар и им спечели Оскар за най-добър сценарий, като Афлек става най-младият човек до момента, спечелил отличието - само на 25 години. Той се превръща в звезда благодарение на филми като “Армагедон”, “Влюбеният Шекспир” (и двата 1998), “Догма” (1999), “Пърл Харбър” (2001) и Daredevil (2003), но следват няколко години на падение, заради проблеми с алкохола и личния му живот. По-късно той получава признание за завръщането си с “Холивудленд” от 2006 г. и постига допълнителен успех с филми като “Той не си пада по теб” (2009), “Не казвай сбогом” (2014), “Счетоводителят” - (2016) и “Барът на Тендер” (2021). Най-големите му търговски успехи идват благодарение на участието му във филмовата вселена на DC като Батман, започвайки през 2016 г. от “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, продължавайки до епизодичните му роли през 2023 г. в “Светкавицата”.

 

Подкрепям любовта му с Джей Ло

С Бен продължаваме да бъдем близки, въпреки че от години не сме заедно. Е, нещата не са както ги планирах - мечтаех да танцувам със съпруга си на сватбата на дъщеря ни, но това изглежда няма да стане. Аз подкрепям връзката му с Дженифър Лопес и дори често му давам съвети, именно защото го познавам и знам, че може да прави много грешки към жените. Желая му щастие, той е баща на децата ми.

Бившата му съпруга Дженифър Гарнър

 

Казах му да не приема ролята на Батман

Наистина говорих с Бен Афлек, когато му предложиха ролята в “Батман”. Тогава работехме заедно по продуцирания от него “Арго” и му казах да не я приема. Казах “не го прави” и това беше само заради моя опит, който е, нали знаете... В известен смисъл имахме много сходни кариери, върхове и спадове, възходи и падения и се опасявах, че това може да стане и с него. Но не е толкова страшно - пътят на никого не е само нагоре.

Актьорът Джордж Клуни

 

Не можах да излекувам травмите му

Мисля, че има определени гаджета, с които се опитвате да измислите неща, нали? Например, опитвате се да излекувате някои неща от детството си - Бен беше до голяма степен урок по този начин. Не съм сигурна точно какво се опитвах да излекувам в него - връзката ни беше специфична. Да бъда с някой толкова добре изглеждащ ми носеше по-голяма стойност, когато бях млада, но самият Бен не беше на добро място в живота си, за да има приятелка.

Актрисата Гуинет Полтроу

Неравна битка с алкохола

От години Бен Афлек води мъчителна борба със зависимостта си към алкохола и признава, че заради това губи жената, която и до ден днешен го подкрепя като приятел - майката на трите му деца Дженифър Гарнър. Актьорът е категоричен, че на любовта му към чашката се дължат провалите в иначе успешната му кариера. Афлек споделя, че най-голяма вина от поведението си изпитва, когато осъзнае, че децата му могат да видят негови пияни видеозаписи в интернет. Актьорът на няколко пъти е попадал в клиника за лечение на алкохолизма си, но по всичко личи, че опитите му удрят на камък към момента - напоследък се заговори, че отново прекалява с пиенето, заради напрежението около развода.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети