Бербатов с коментар за трусовете в ЦСКА

Димитър Бербатов

Бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов анализира актуални футболни теми в рубриката си „Колонката на ДБ“ на своя сайт. В тазседмичния материал Бербатов засегна темите за обявеното оттегляне на Гриша Ганчев от ЦСКА, информира Нова ТВ.

Eто какво написа Димитър Бербатов на своя сайт:

"Обявеното от Гриша Ганчев оттегляне от ЦСКА след обвинения от фенове

Тази седмица имаше доста трусове на „Армията”, свързани с намеренията на собствениците да се оттеглят от клуба. Не съм запознат с подробностите, защото винаги има нещо, което се случва зад кулисите, но, разбира се - това са лоши новини за всички свързани с клуба! Дали е заради финансови проблеми, дали са лични причини, дали е заради тази декларация на определена част от феновете, дали е заради трансфера на Соу, всички трябва да си извадят нужните поуки от случващото се! Не искам да коментирам, ако е свързано с издържането на клуба, но ако е личен мотив, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си позволя да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, винаги има момент, когато търсим добрата дума, добрата реакция, одобрението! Всеки носи своето достойнство, а когато от другата страна стои неблагодарност, понякога може да става дума точно затова, колкото и банално да звучи. А когато се съберат много различни проблемни фактори на едно място, лесно може да се премине границата. И в момент на емоция или не - човек да реши да прекрати това, което прави. Задавайки си въпроса: „Заслужава ли си!?”. Казано на прост език - „Аз направих/правя толкова за отбора, а получавам само ирония, обиди, неблагодарност... Заслужава ли си!?”

Всеки трябва да знае ролята и мястото си, когато става въпрос за подобни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим грешки постоянно... Ако обаче правиш една и съща грешка винаги, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!"

Коментари

Задължително поле