Бергюзар Корел се завръща на екран

 Шехерезада от  "1001 нощ" има двама синове

След дълга пауза известната турска актриса Бергюзар Корел реши да се върне на малкия екран. Според турските медии, екранната Шехерезада от "1001 нощ"  е подписала договор за участие в телевизионния сериал "Кървав изход" за дигиталната платформа EХХЕ. Бергюзар ще играе ролята на персонаж на име Неслихан. Първият сезон на проекта ще съдържа 10 епизода.

Докато беше в дълго майчинство, актрисата се снима в два игрални  филма и един сериал - "Ти си моята Родина", в който, след "1001 нощ", отново партнира на своя съпруг Халит Ергенч. Междувременно Бepгюзap откри coбcтвeнa cлaдкapницa и пeкapнa в Истанбул.

Бергюзар Корел  и Халит Ергенч - любимата двойка от първия турски сериал, излъчен у нас, "1001 нощ" се ожениха през 2009 г. и имат двама сина - Али /11/ и Хан, който през март ще навърши една годинка. 

Да напомним, че сериала  „1001 нощи” бе завъртян за сефте в България през 2008-а – по Нова телевизия. Въпреки, че не бе програмирана в праймайтама, сапунката се превърна в истински феномен. Мнозина бягаха от работа, за да я гледат. Други пък поставиха телевизори в офисите си, та да са в час със съдбите на героите.

У нас сме гледали Бергюзар Корел  и  в сериала "Справедливостта на Кара"  с Кенан Имирзалъолу.

Коментари

Задължително поле