Битката с джендъризма прераства във война

Представяйки ненормалното за нормално, целят увеличаване броя на ненормалните

Модерният феминизъм не се бори за еманципация, а за матриархат, от който първите губещи ще бъдат жените и децата им

Oпитът незабелязано да се прокара приемането на Истанбулската конвенция (ИК) покрай Европредседателството и другите политически шумотевици се провали с трясък и в пушилка. Противниците на лукавата операция на управляващата ГЕРБ и подкрепящото я по темата ДПС се оказаха не само повече, но и много по-убедителни. ПГ на ГЕРБ отложи процедурата по ратификацията й с мотива да се проведяла разяснителна кампания. Изпратиха я и в КС, за да каже дали противоречи на основния закон.

Предвидимо поведение, със замразяването на проблема вероятно ще се избегне референдума, БСП има повод да изостави това си намерение. Разяснителна кампания едва ли ще се проведе, би допринесла за още по-големи главоболия за управляващите. Тъй като вече всичко за нейната зловредна същност е ясно, нови доводи за защитата й няма откъде да дойдат. Десетки страници в нея са в посока на увреждането на чувствителните детски души и узаконяването на целия комплект ЛГБТ. Лесно се забелязва нейната антирелигиозна и антинаучна същност.

Лесно е за тези, които внимателно са я прочели, дори и да не са изкушени в областта на политическите и психологическите операции. Достатъчно е да са забелязали очевидния опит ИК да се прокара отгоре, през парламента, заобикаляйки общественото й обсъждане с лъжата, че имала отношение само към защитата на жените от насилие. Естествено е да възникне съмнението, че зад безобидното й заглавие се крие опасен подтекст, щом в нея за джендър се говори над сто пъти и многократно по-малко за нормалния пол.

Каква е тази защита, която се изисква да се разяснява на българите още от невинна детска възраст?! Как и защо на неукрепнали още деца ще се изясняват въпросите за неестествените сексуални потребности на хора, които са едно малцинство, обърна внимание в „Труд” академик Юхновски. В тази конвенция, която е срещу насилието над жените, не се споменават думите майчинство, майка, бременна жена.

Излиза, че там се имат предвид някакви бездушни същества, облечени в плът кокали, а не жени, които правят мъжете хора и заедно продължават човешкия род. Ролята на мъжете пък се свежда до притежанието на генетически материал за изкуствено осеменяване и повечето очевидно стават напълно излишни. Какво тук значи някаква си личност, то няма място за вяра и култура, за раса, народ, общество и държава! Това не е старият феминизъм с кресливите шествия на озлобени старици и ожесточени стари моми, модерният феминизъм е качествено друго нещо - война с живота в реалния свят.

Оттам и настъплението срещу християнството, то най-много им пречи в Америките и Европа. Защото проповядва обратното: мир, любов, братство, брак между нормални мъж и жена с оглед продължаване на човешкия род. Това с ИК не е и класическият либерализъм, за който индивидът е централна ценност, а за тях не е. Модерният феминизъм не се бори за еманципация, а за матриархат, от който първите губещи ще бъдат жените и децата им. Вместо да равнопостави отношенията между двата биологични пола, ИК всъщност възнамерява да ги противопоставя и дори да ги настърви един спрямо друг.

Нормалните жени и особено образованите, с кожата си долавят и с ума си се досещат какво им се готви с ИК. Точно затова тя се налага в Америка и Европа чрез агресивен натиск отвън, например, през ЕС и отвътре чрез подривни НПО. Натискът еднозначно е в посока на желаните фактически репресивни законодателни инициативи, предвидени в подтекста на ИК. Авторитетни юристи вече обясниха, че ратификацията неизбежно ще доведе до промяната на поне 20 закона. И дори на Конституцията.

Политиците, настояващи за ратификацията, както и пропагандиращите същото в обществото грантаджии и непеошници, се опряха на безсрамни лъжи и жалки манипулации с наличните факти. Едни хубави неща целяла ИК, пък лоши хора, едни ми ти фашисти във вид на националисти с измислени страхове манипулирали обществото, измамили и подлудили множество наивници и глупаци. Към измислена фашистка вълна добавят и ултраконсервативна, призовават да се спасява отечеството от тях. Към спиране на борбата с комунизма призовават от Нов български университет, щото така щял да се възроди фашизмът.

Дежурните по шашми със социологията изреваха, че всяка четвърта и дори трета жена в България е била обект на домашно и прочие насилие, затова ИК следва мигом да се приеме за изпълнение. Калят родината, не им пука! Цели 58% от народонаселението било ЗА конвенцията, изцепи се някаква женица. И нито дума за реално ограбваните у нас, за насилените в Кьолн, другаде в Германия, Холандия и Швеция, примерно! Траят си за тях, изнасилването било норма в културата на мигрантите, нека!

„Не оценихме, че могат да се допуснат спекулации, с които след това да се борим”, заяви началникът на кабинета на премиера Румяна Бъчварова. Българското общество е било подведено от „грешна интерпретация на някои елементи”. Не споделя коя е правилната интерпретация, разбира се, нито кои са въпросните несъмнено злонамерени елементи. Но акцентира върху друг важен според управляващите факт, че цели 47 държави, не какви да е, а „европейски, съвременни и развити” са ратифицирали ИК и България трябва да ги последва. Колко там я изпълняват, не казва. Дали насилието е намаляло, където са я приели, мълчи си.

Друга твърда бранителка на ИК, вицепрезидентката Йотова, рече, че е важно да се справим с домашното насилие, над жени и слабите също, и обяснява, че фокусът на дебатите е изместен. Няма как, ангажименти е поела в Брюксел, ще ги изпълнява неотклонно. ИК е само за превенция срещу насилието над жените и толкоз, трябва да се види как ще решим въпроса. Но тя не е част от европейското право и България не е длъжна да я ратифицира. Това са тези хора - дебели очи, пердето пред тях и като не ни пускат през вратата, ще влезем през прозореца или през комина!

Това са лакомците на Сорос и фондация „Америка за България”, джендърмеристите от няколко фондации и десетките грантаджии, които от години са се настървили за очакваните тлъсти пачки. Само ЕК е заделила близо 6 милиона евро за прокарването на антиевропейската джендъристка идеология и нейните практики. Които вече се прилагат в няколко държави с крайно вредни ефекти за населенията им.

Битката с тази по същество световна конспирация, колкото и да се кривят с презрителни ухилки нейните отрицатели, прераства във война. Да не се заблуждаваме, туземните изпълнители на чужди подривни поръчки няма да се откажат да наложат ИК през Народното събрание във вид на разрушителните закони, които тя предполага. Под различни благовидни предлози и най-често тихомълком, както правеха това с редица други, спуснати от Вашингтон и Брюксел през последните близо 30 години.

Един по един закон и подзаконови актове, малко по малко ще опитват да завземат пространството на здравото и ще душат нормалното, ще подменят християнски и на другите вероизповедания ценности. Не срещнат ли организирана и твърда съпротива, ще го правят, много мощни са фондовете на Сорос, Рокфелер и Гугенхайм. Под прикритието на измамата и с всякакви перфидни методи ще представят ненормалното за нормално, за да увеличават броя на ненормалните.

През овладяното във висока степен от непеошници и чужда агентура МОН вече е пробутана Национална програма за въвеждане на джендър проблематиката в програмите и предметите за обучение. Измътена е и такава за превенция и защита от домашно насилие и то за къде - за предучилищна възраст! Политинженерите, експертите по социалната субстанция не дремят, заработват сребърници, организират и без ратифицирана конвенция изготвянето на джендъристки букварчета, клипчета и филми за лилита с подвижен пол.

Чрез двусмислени формулировки на членове и параграфи в ИК се готви осигуряването на специални права за ЛГБТ, всякакви „нестереотипни полови роли”, а към тях ХИВ-позитивни лица, мигранти и бежанци без документи. За всичко това е предвидено да бди и преследва несъгласните GREVIO - европейска нравствена спецслужба, всесилна като някогашните ВЧК и Гестапо. Сред идеолозите на нихилистичния феминизъм има групи, убедени, че на крехката екосистема на Земята пречи преди всичко човечеството.

Прилагат и ще продължават да използват разнообразни техники от информационната и психологическата война, за да разединяват народа ни, да променят културната идентичност на младите поколения, заедно с нея и половата им ориентация. С всички ужасни последствия, които можем да избегнем само с активно противодействие по всички линии. Върховен дълг на българите е да опазват нацията и държавата си, децата си най-сетне! Светът на Оруел се състоя, следва още по-лош, ако си затваряме очите, както е било по негово време.

Коментари

Задължително поле