На 22 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 22.10.2019

Трима контузени в „Игри на волята“ Славяни отново ще спят в лукс

Фейсбук с нови правила за сигурност за предстоящите президентски избори в САЩ

Путин предлага помощ на Африка без условия

Еди Рама отхвърли искането на опозицията за оставка

Нетаняху върна мандата за съставяне на правителство

Испанската полиция разби банда обирджии, ограбвали домове на футболисти

Руски хакери се маскирали като ирански Атакувани били поне 35 държави, като в 20 нападенията били успешни

Христо Иванов и Атанас Атанасов приемат гаврата на Тома Белев с еврейския народ Лидерите на „Демократична България“ не искат да вземат мерки срещу кандидата им за общински съветник в София

„Пепел от рози“ получи френска награда

Протест пред френското посолство у нас в подкрепа на Северна Македония за ЕС

Вдигат заплатите с ускорени темпове

Колко месеца имам право на обезщетение като безработен

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 22 октомври 2019

Битката с джендъризма прераства във война Представяйки ненормалното за нормално, целят увеличаване броя на ненормалните

Модерният феминизъм не се бори за еманципация, а за матриархат, от който първите губещи ще бъдат жените и децата им

Oпитът незабелязано да се прокара приемането на Истанбулската конвенция (ИК) покрай Европредседателството и другите политически шумотевици се провали с трясък и в пушилка. Противниците на лукавата операция на управляващата ГЕРБ и подкрепящото я по темата ДПС се оказаха не само повече, но и много по-убедителни. ПГ на ГЕРБ отложи процедурата по ратификацията й с мотива да се проведяла разяснителна кампания. Изпратиха я и в КС, за да каже дали противоречи на основния закон.

Предвидимо поведение, със замразяването на проблема вероятно ще се избегне референдума, БСП има повод да изостави това си намерение. Разяснителна кампания едва ли ще се проведе, би допринесла за още по-големи главоболия за управляващите. Тъй като вече всичко за нейната зловредна същност е ясно, нови доводи за защитата й няма откъде да дойдат. Десетки страници в нея са в посока на увреждането на чувствителните детски души и узаконяването на целия комплект ЛГБТ. Лесно се забелязва нейната антирелигиозна и антинаучна същност.

Лесно е за тези, които внимателно са я прочели, дори и да не са изкушени в областта на политическите и психологическите операции. Достатъчно е да са забелязали очевидния опит ИК да се прокара отгоре, през парламента, заобикаляйки общественото й обсъждане с лъжата, че имала отношение само към защитата на жените от насилие. Естествено е да възникне съмнението, че зад безобидното й заглавие се крие опасен подтекст, щом в нея за джендър се говори над сто пъти и многократно по-малко за нормалния пол.

Каква е тази защита, която се изисква да се разяснява на българите още от невинна детска възраст?! Как и защо на неукрепнали още деца ще се изясняват въпросите за неестествените сексуални потребности на хора, които са едно малцинство, обърна внимание в „Труд” академик Юхновски. В тази конвенция, която е срещу насилието над жените, не се споменават думите майчинство, майка, бременна жена.

Излиза, че там се имат предвид някакви бездушни същества, облечени в плът кокали, а не жени, които правят мъжете хора и заедно продължават човешкия род. Ролята на мъжете пък се свежда до притежанието на генетически материал за изкуствено осеменяване и повечето очевидно стават напълно излишни. Какво тук значи някаква си личност, то няма място за вяра и култура, за раса, народ, общество и държава! Това не е старият феминизъм с кресливите шествия на озлобени старици и ожесточени стари моми, модерният феминизъм е качествено друго нещо – война с живота в реалния свят.

Оттам и настъплението срещу християнството, то най-много им пречи в Америките и Европа. Защото проповядва обратното: мир, любов, братство, брак между нормални мъж и жена с оглед продължаване на човешкия род. Това с ИК не е и класическият либерализъм, за който индивидът е централна ценност, а за тях не е. Модерният феминизъм не се бори за еманципация, а за матриархат, от който първите губещи ще бъдат жените и децата им. Вместо да равнопостави отношенията между двата биологични пола, ИК всъщност възнамерява да ги противопоставя и дори да ги настърви един спрямо друг.

Нормалните жени и особено образованите, с кожата си долавят и с ума си се досещат какво им се готви с ИК. Точно затова тя се налага в Америка и Европа чрез агресивен натиск отвън, например, през ЕС и отвътре чрез подривни НПО. Натискът еднозначно е в посока на желаните фактически репресивни законодателни инициативи, предвидени в подтекста на ИК. Авторитетни юристи вече обясниха, че ратификацията неизбежно ще доведе до промяната на поне 20 закона. И дори на Конституцията.

Политиците, настояващи за ратификацията, както и пропагандиращите същото в обществото грантаджии и непеошници, се опряха на безсрамни лъжи и жалки манипулации с наличните факти. Едни хубави неща целяла ИК, пък лоши хора, едни ми ти фашисти във вид на националисти с измислени страхове манипулирали обществото, измамили и подлудили множество наивници и глупаци. Към измислена фашистка вълна добавят и ултраконсервативна, призовават да се спасява отечеството от тях. Към спиране на борбата с комунизма призовават от Нов български университет, щото така щял да се възроди фашизмът.

Дежурните по шашми със социологията изреваха, че всяка четвърта и дори трета жена в България е била обект на домашно и прочие насилие, затова ИК следва мигом да се приеме за изпълнение. Калят родината, не им пука! Цели 58% от народонаселението било ЗА конвенцията, изцепи се някаква женица. И нито дума за реално ограбваните у нас, за насилените в Кьолн, другаде в Германия, Холандия и Швеция, примерно! Траят си за тях, изнасилването било норма в културата на мигрантите, нека!

„Не оценихме, че могат да се допуснат спекулации, с които след това да се борим”, заяви началникът на кабинета на премиера Румяна Бъчварова. Българското общество е било подведено от „грешна интерпретация на някои елементи”. Не споделя коя е правилната интерпретация, разбира се, нито кои са въпросните несъмнено злонамерени елементи. Но акцентира върху друг важен според управляващите факт, че цели 47 държави, не какви да е, а „европейски, съвременни и развити” са ратифицирали ИК и България трябва да ги последва. Колко там я изпълняват, не казва. Дали насилието е намаляло, където са я приели, мълчи си.

Друга твърда бранителка на ИК, вицепрезидентката Йотова, рече, че е важно да се справим с домашното насилие, над жени и слабите също, и обяснява, че фокусът на дебатите е изместен. Няма как, ангажименти е поела в Брюксел, ще ги изпълнява неотклонно. ИК е само за превенция срещу насилието над жените и толкоз, трябва да се види как ще решим въпроса. Но тя не е част от европейското право и България не е длъжна да я ратифицира. Това са тези хора – дебели очи, пердето пред тях и като не ни пускат през вратата, ще влезем през прозореца или през комина!

Това са лакомците на Сорос и фондация „Америка за България”, джендърмеристите от няколко фондации и десетките грантаджии, които от години са се настървили за очакваните тлъсти пачки. Само ЕК е заделила близо 6 милиона евро за прокарването на антиевропейската джендъристка идеология и нейните практики. Които вече се прилагат в няколко държави с крайно вредни ефекти за населенията им.

Битката с тази по същество световна конспирация, колкото и да се кривят с презрителни ухилки нейните отрицатели, прераства във война. Да не се заблуждаваме, туземните изпълнители на чужди подривни поръчки няма да се откажат да наложат ИК през Народното събрание във вид на разрушителните закони, които тя предполага. Под различни благовидни предлози и най-често тихомълком, както правеха това с редица други, спуснати от Вашингтон и Брюксел през последните близо 30 години.

Един по един закон и подзаконови актове, малко по малко ще опитват да завземат пространството на здравото и ще душат нормалното, ще подменят християнски и на другите вероизповедания ценности. Не срещнат ли организирана и твърда съпротива, ще го правят, много мощни са фондовете на Сорос, Рокфелер и Гугенхайм. Под прикритието на измамата и с всякакви перфидни методи ще представят ненормалното за нормално, за да увеличават броя на ненормалните.

През овладяното във висока степен от непеошници и чужда агентура МОН вече е пробутана Национална програма за въвеждане на джендър проблематиката в програмите и предметите за обучение. Измътена е и такава за превенция и защита от домашно насилие и то за къде – за предучилищна възраст! Политинженерите, експертите по социалната субстанция не дремят, заработват сребърници, организират и без ратифицирана конвенция изготвянето на джендъристки букварчета, клипчета и филми за лилита с подвижен пол.

Чрез двусмислени формулировки на членове и параграфи в ИК се готви осигуряването на специални права за ЛГБТ, всякакви „нестереотипни полови роли”, а към тях ХИВ-позитивни лица, мигранти и бежанци без документи. За всичко това е предвидено да бди и преследва несъгласните GREVIO – европейска нравствена спецслужба, всесилна като някогашните ВЧК и Гестапо. Сред идеолозите на нихилистичния феминизъм има групи, убедени, че на крехката екосистема на Земята пречи преди всичко човечеството.

Прилагат и ще продължават да използват разнообразни техники от информационната и психологическата война, за да разединяват народа ни, да променят културната идентичност на младите поколения, заедно с нея и половата им ориентация. С всички ужасни последствия, които можем да избегнем само с активно противодействие по всички линии. Върховен дълг на българите е да опазват нацията и държавата си, децата си най-сетне! Светът на Оруел се състоя, следва още по-лош, ако си затваряме очите, както е било по негово време.

Още по темата

 1. Историята на Брус – неуспешният джендър Как родители от Канада решиха да „спасят” детето си като променят пола му

  От
  Изображение на Д-р Любомир Калудов
 2. Експертът по антитерор Христо Смоленов пред „Труд“: Истанбулската конвенция е като Стокхолмския синдром

 3. Появи се европейско КГБ или Гестапо Контролният орган GREVIO, който ще следи за спазването на Истанбулската конвенция, има наднационални права и пълномощия

  От
  Изображение на Д-р Любомир Калудов
 4. Кривозащитниците затъват в лъжи и позор Крайно време е по примера на САЩ да се приеме закон, силно ограничаващ произвола на НПО-та

  От
  Изображение на Д-р Илия Илиев
 5. Правото излезе от джендър – конвенцията Тълкувателната декларация е лъжа

  От
  Изображение на Анна Заркова
 6. С джендъризма нахлува налудничавото Сестрата на Бойко, като акушер-гинеколог, да му обясни за третия пол

  От
  Изображение на Д-р Илия Илиев

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (42)

  1. Тоя платения пак се опитва да настрои хората. ЧЕТОХ конвенцията и няма и дума за гореупоменатите елементи. Ако това, че не искам всеки ден да гледам как са пречукали някоя жена или мъж…дете..старец ме прави соросоид… то нека съм такъв. Ако това, че троловете на дяволът ПУТЛЕР ще ме изкарат какъв ли не, пак не ми пука нека съм като тях. Но не става въпрос за гейове а за насилие…което явно ще ни отдели малко по към цивилизацията и надявам се плоскочелите руски тролове.

   1. Платеният трол си ти. Вониш отдалече.
    За соросоидитизма – не забравяй, че преди всичко си слабоумна безродна отрепка. Фен на ценностите на поръчков дисидент на луканов.

   2. Прочети я още един път по-внимателно. Освен промяната на закони, евентуално Конституция, което пък е неправомерно, тъй като ИК не е част от европейското законодателство, в нея се изискват редица мерки за осигуряване на средства и съответно защитени жилища за пострадалите от домашно насилие. Досещаш ли се кое малцинство много бързо ще се ориентира към тези благини. Същата защита се оказва и на мигрантите и бежанците. От какъвто пол си изберат да се чувстват. Оставям настрана училищните програми. И всичко това и още много допълнителни неща от какъв зор? Имаме ли закони срещу посегателство над личността, била тя мъж, жена или хермафродит, както се е изразил Ботев? Имаме. Да се прилагат. Е, няма да има паричен поток…

  2. Тоя платения пак се опитва да настрои хората. ЧЕТОХ конвенцията и няма и дума за гореупоменатите елементи. Ако това, че не искам всеки ден да гледам как са пречукали някоя жена или мъж…дете..старец ме прави соросоид… то нека съм такъв. Ако това, че троловете на дяволът ПУТЛЕР ще ме изкарат какъв ли не, пак не ми пука нека съм като тях. Но не става въпрос за гейове а за насилие…което явно ще ни отдели малко по към цивилизацията и надявам се плоскочелите руски тролове.

   1. Ах, да – съмнявам се путин да е крив, че гените ти са сбъркани, освен ако лично не е клецал де6илната ти майка.

 1. Абе и статията не е много читава, но сега ще налазят слабоумните тролещи отрепки на сорос, като наблюдател, да постват спуснатите им декларации да обясняват колко хубави били ценностите за олихофрени дет поръчковия дисидент на луканов – плевнелиев или лъжещия хпландски министър споделяли…

  1. В Народното събрание Истанбулската конвенция се поддържа само от ГЕРБ и ДПС или от Бойко Борисов и Делян Пеевски, които иначе не се срещат, не си говорят и нямат общ бизнес.

   1. E и?! Социалдемократите са готови за 5 лева да си обърнат рез6ата…

    1. Те руските тролове за 3 им обърна Путлер хастара. Е комента вчера изръси че Русия е либерална държава. И му вярвам. Путин, се снима редовно гол до кръста с голям хлъзгав шаран..или с мъжка мечка. Олимпийският им отбор се друса, а на троловете е казано че черното е бяло и един човек на име сорос е проблема на целия свят докато либерална Русия погазва всеки божий закон.

     1. Троле слабоумен, темата е аа България. Поствай платени постове малко по адекватно. Пак ще ти платят 30те сребърника…

     2. Kakvo obshto ima Rusia, svali si gashtite i shte ti kazhem kakav si – simple as that !!! Nema nuzhda ot psihiatar, a ako toa obarka pola, nego shte lekuvame ! DNK e nuzhna mnogo redko – XX ili XY.

 2. ВОЙНАТА Е НА НЯКОЛКО ФРОНТА.

  Прокарваве насила на Религии
  ХРАНИ с ГМО
  ВАКСИНИ
  ФАБРИКА ЗА ЛЪЖИ в ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИОННИ СРЕДСТВА- ТВ, Радиа, Вестници, Училищата – Опити за замяна на ценностите ни с чужди измислени
  ППРОКАРВАНЕ НА ЗАКОНЧЕТА ЧРЕЗ ЛОБИТА

  НЕ НА ЗОМБИРАНЕТО НА ХОРА !

  1. Така е ама докато при нас има контрол в Русията която ви плаща да пишете глупости, медиите са държавни, върви сериозна пропаганда както се вижда и винаги някой им е виновен…в случая сорос или конвенцията която си личи че не сте чели…ОТНОВО.

   1. Всичко написано е вярно, но важи (не знам как е в русия) за германия и 70% от европата. Фактите са в пресата от този месец.
    За което разбирс се путин е виновен.

   2. В Русия медиите са повечето частни! Не знам дали там има цензура, но такава има в Германия ,Англия,Холандия, където имам роднини!!! Ако журналист иска да публикува неудобна статия, плаща на колега от Полша,Унгария да го направи в свой вестник и после я публикува в своя ,като извадка от чужда преса!!!Това си го позволяват известните журналисти! Обяснението на властите е ,че за да живеел и работел народа им спокойно, му спестявали лошите неща??????

    1. Kоето пишеш е ежедневие в германия. За холандия имат един източник на новини от когото всички купуват пакетите си. Затова и говедата в тези държави не си познават историята.
     За англия е малко по различно в детайлите.

 3. Има готови създадени овце в Анадола.. С лопата да ги ринеш много са.. Горките хайванчета ядат ГМО от години и вече са модифицирани почти.

  1. То щот говеда и овце у нас и в германия няма, а?
   Я си виж първо наcpaния зaдник па тогаз гледай зaдниците на другите.

   1. Тва е част от заговора на соросоидите сигурно. Специален световен заговор за хакването на комента…а не че Труд се правят на ударени и не вкарват акаунти с парола или администратор.

 4. Прекрасно и много точно написано. Поздравления за автора. Кой знае, може би съчинителите на джендърската конвенция да са ГМО последователи на поп Малтус. Нали той беше казал че ресурсите на планетата се увеличават в аритметична прогресия, а населението в геометрична. Следователно населението трябва да намалява, затова са оправдани войните. Е, тези са измислили по-перфиден начин от войните.

 5. Американската социоложка проф. Хендершот заявява, че в болното американско общество чрез псевдонаучен делириумсе извършва деинституционализация на психиатрията и се нормализират психически болести като трансджендъризъм и педерастия, измислят се нови психически болести, за да се прилагат легално наркотици.

  1. Soglasen ! Psihiatriata i psihololgiata se polzuvat za validirane na psihopatii, redefinirane na vekovni moralni tcennosti, a veroiatno i prinuditelno ,lechenie’ na ,drugite’ ! Kraina tcel – totalen kontrol nad coveshkata dusha i telo ! Drugiot proces e chrez hranata – naprimer- GMO kartofi – Bt kartof – v genoma na rastenieto se vovezhda gen ot Bacilus Thuringiensis – za toksin koito e letalen za nekoi nasekomi – lizira v alkalna sreda hranosmilatelnata sistema na insekta. Taka Bt kartofa ni dava – KARTOF + BACILEN TOKSIN !!! Se pak tova e dobre za USA fermera – shte herbicidi po-redko i shte ima po-golemi pechalbi. Za nas ostava TOKSINA NA BACILA – BEZPLATNO.

 6. По официални данни от Евростат в Бг има 2 (две) изнасилвания на 100 хил. жени. В Англия са 62, в Швеция с идването на желаните от властите мигранти са 57, в Белгия 26, във Франция 20, в Дания 19, в Австрия 13, в Германия 9. И баш тия ни мачкат да опазваме жените си!Бой по джендъризма! Да спечелим войната срещу огитаторите за конвенцията! Оставка на йотова!

 7. Истанбулската конвенция няма да ни разреши проблемите. Нито религиите, в каквато и да било форма. А на господина му пожелавам следващият път да се роди жена в България, за да усети нашенското равноправие! От вицовете за жените шофьори, през пренебрежението на новите колеги (защото обикновено те бройкат не по професионализма ти, а по външния ти вид и трябва известно време, за да им се набият някои неща в тиквите и то без да ги обидиш, защото няма по-гадно от отритнат мъж), до някой профилактичен шамар вкъщи!

 8. Аз се чудя на мъжете, изкараха ги най-големите агресори на този свят. Ами организирайте протести, всички жени ще Ви подкрепим. Виждам тук там някой сайт показва малобройни протести, защото няма гласност. Телевизиите дават само протестите в София. Не всички са във фейсбук, трябва по-голяма организация и гласност. Всички закони, които трябва да се променят във връзка с ИК са готови. Те няма да минат през народното събрание, ще ги приемат тихомълком в правителството .В учебниците за първи клас вече има уроци по джендър проекта. По силни са от нас, дадени са много пари за този проект в България. Необходима е решителна намеса от наша страна, не само писане в пресата. Инфорвазията е нужна, но трябва организация, тук е слабостта на нашия народ и изродите безродници използват това. Готвят се да ни набутат много имигранти, като условие за приемането ни в Шенген, отпускат ни и 500000 лева, така ще ни отклонят вниманието от ИК.

  1. Как се готвят, от къде се готвят… от къде знаеш?? Или в руските кукута са ти го снесли и ти го пействаш само? ОТНОВО.

   1. Знае, щот путин лично се е похвалил, след като осеменил де6илната ти макя… но ти дерзай и по усърдно, че да вържеш бадника.

 9. „Няма мърдане. Конвенцията трябва спешно да се приеме.“ – Бойко Борисов

  1. България просто ще я купим цялата … Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме. Руски депутат Пьотр Толстой.

   1. Ми ще я купят, кат евроатлантиците сте продажни кypви и сте я обявили за продан.

 10. Соросоидите подценяват и искат да излъжат българския народ.

  1. Така е ама соросоидите нещо се крият докато както гледам путлеровските фашисти спамят по форумите в опит да насочат мнението на овцете. Е за пример мога да дам тролът които ще се пробва да ме изкара я натовски платен, я соросоид…ама нека повече хора да го видят това.

   1. Аз нямам намерение да те изкарвам натовски платен, нито соросоид, защото не знам дали ти плаща някой, а след като не знам, няма да го напиша. Но на теб кой ти дава правото да смяташ, че твоето мнение е точно и които мислят различно от теб спамят, или са путлерови фашисти? Вероятно самият ти си дърт комунист в душата си от ония които имаха веруюто „Който не е с мен, е против мен!“? Хайде, скрий се ! Най-малко заради факта, че 86% от българите са против ИК. Путлерови фашисти ли са ? Или овце?

    1. Не го ли гледаш, че е безроден слабоумен олохофрен кат другите евроатлантически тролове?
     Темата за България, той все за путин троли…

 11. Каквото и да им напишеш/кажеш на соросоидите и грантаджиите – врагове на Бг, те ще си бълват платените простотии, лъжи и плювни срещу изреклия/написалия, без значение дали е аргументирал твърденията си или някъде е пропуснал за икономия на думи. Проф. Хендершот, американка им цитирали, неее, Путлер видяли! Акад. Юхновски и той Путлер се оказва. Тъпа, злобна гнус – това са защитниците на ИК.

 12. И все пак още нещо неопровержимо:
  Джендър идеологията уврежда децата, твърди убедително Американската колегия на педиатрите… Представянето на половите разстройства за нормално явление с помощта на образователни и правни политики практически гарантира, че те „изберат“ да се насочат към „половите клиники“, където ще им дават канцерогени и токсични хормони, вероятно и хирургическо осакатяване. Материалът е от в. Гласове

  1. Ми виж кои са и феновете: фифилота, станишев, плевнелуев, цецо, цачева, захариева, боко и форумните олихофрени.
   Ти би ли искал детето ти да прилича на тях?

 13. Битката срещу джендъриэъма е Битка срещу „гербериэъма“ и джендър Бойко Борисов

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.