Благотворителен календар на Fibank подпомага българския спорт

Fibank подема нова социална кауза. За поредна година финансовата институция изготви благотворителен календар, който е изпълнен със снимки на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика, уловени от майсторското око на фотографа. Средствата, събрани от него, ще бъдат предоставени за развитието на българския спорт.

„Подкрепата на спорта и спортни инициативи е мисия, визия и амбиция, които са заложени в нашата ценностна система. Искрени благодарности за това, че ни направихте и тази година част от едно прекрасно преживяване за българската публика и цялата нация – Световното първенство по художествена гимнастика. С тази чудесна благотворителна инициатива искаме да дадем началото на нови и интересни неща в областта на този красив спорт“, заяви Илона Станева, маркетинг директор на Fibank.

„Благодаря на Fibank за изключителната помощ и сътрудничеството, което оказва на Българската федерация по художествена гимнастика през последните 5 години. Това е един от най-важните ни партньори, който е част от успехите на българската художествена гимнастика. В тези времена една федерация или един спорт не би могъл да съществува без своите спонсори и дарители“, сподели от своя страна Илиана Раева, президент на БФХГ.

От днес календарът се предлага в цялата клонова и офисна мрежа на Fibank в страната. Цената му е 10 лева, а всеки закупил го, получава специално свидетелство за дарение от Българската федерация по художествена гимнастика. В края на месец януари догодина или след изчерпването на продадените календари, банката ще удвои събраната сума.

 

Коментари

Задължително поле