Близнаците да бъдат активни и уверени, Козирозите да проведат делови разговори - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Доволни сте от себе си, а и вашите колегите ви подкрепят в почивния ден. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе успех. Преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си. Не се депресирайте заради грешки на ваши делови партньори довели до финансови загуби преди време. Ще се справите и с този проблем. Вие посветете деня на проблемите в личният си живот. Дори и при влюбените двойки съществува опасност от разправия, заради проява на ревност. Сексът ще ви достави удоволствие, но задължително вземете необходимите предпазни, ако не сте семейни и нямате намерение да сключвате брак.

ТЕЛЕЦ

Неприятен разговор с ваш колега, от когото искате финансова помощ, не е причина да променяте плановете си за почивния ден. Ако запазите спокойствие с успех ще постигнете целта си и ще отхвърлите задачите си. Заемащите ръководни постове да не уволняват. Работата ви носи не само отлични приходи, а и възхитата на вашите колеги. Ако през деня сте пазарували за Великден, вечерта сте изнервени и рискувате да провалите романтичната среща, която отдавна сте уговорили за този почивен ден. Сексът ще ви освободи от напрежението. Не се отказвайте от интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете активни и уверени във вашите професионални и интелектуални възможности. Не пропускайте да оцените факта, че в почивния ден вашите колеги с удоволствие ви подкрепят да осъществите новите си идеи. Завършете до обед служебните си задачи и не отлагайте важните разговори за следобед. Вечерта анализирайте постигнатото през този ден. Запознанствата свързани с личният ви живот няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни. Сексът ще ви достави удоволствие, ако срещате взаимност в чувствата си.

РАК

Очакват ви срещи, пътуване, впечатляващи запознанства и интересни разговори в този почивен ден. На работното място поднесете предпазливо вашите нови идеи, за да ги обсъдите с колегите си. Деловите разговори са успешни и още до обед ще станат причина за подписване на документи и финансови договори за сътрудничество. След краят на работния ден, ако се налага да сте на работното си място и днес, се приберете при семейството си или уговорете романтична среща с интимния си партньор и след като вечеряте се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Хармонията в отношенията ви помага да успявате и да покорите нов професионален връх в почивния ден. Не си внушавайте несъществуващи проблеми и трудности, за да не ги предизвикате сами. Причината за проблемите ви, ако ги имате, е в трудно сдържаната емоция и изказвания, които вредят на деловите ви отношения. Заради тях сте склонни да избягвате контактите. Целия ден посветете на семейството си, имат какво да споделят с вас. Ако не сте семейни, подгответе романтична среща с любимите си хора в почивния ден. Не проявявайте агресия в леглото, която ще лиши от сексуална наслада партньорите ви.

ДЕВА

Обогатете знанията си в почивния ден, за да сте в крак с новостите и да блеснете при преговори за съдружие. Подпишете договорите по уговорените сделки, след като ги прегледате отново. Ако ви предлагат нова работа, не рискувайте и не я приемайте, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви, защото може да е поредната провокация. Вечерта отидете на ресторант с любимия си, за да премахнете напрежението в отношенията си. В сексуалният ви живот липсва взаимно разбирателство, което е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Целите ви са реални и постижими, но трудностите на вашето работно място блокират възможността да се справите бързо в почивния си ден. Не се притеснявайте. Успявате да отхвърлите задачите си. Регистрирайте своя фирма или уговорете с адвокат среща и подгответе документите. Очакват ви успехи в материално отношение, ако не допускате прибързани инвестиции. Преценете дали личният ви живот се развива както очаквате или все още се стремите да постигнете хармония и стабилност. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Не очаквайте винаги партньора ви да поема инициативата.

СКОРПИОН

Планирайте работа си така, че в почивния ден да не надхвърля вашите възможности. Денят ви гарантира успех, въпреки напрежението на работното място. Радвате се и на колегиална подкрепа. Вашата енергичност впечатлява хората от деловото ви обкръжение. Идеите ви ще бъдат възприети и ще ви донесат добри приходи преди края на месеца. Ще разрешите притесняващи ви проблеми в личните отношения. Не са изключени разправии, породени от ревността на партньора ви, които трябва да избегнете. Сексуалните ви отношения са зависими от вашите действия и от умението ви да избегнете скандалите.

СТРЕЛЕЦ

Днес е почивен, а вие се постарайте да внесете хармония в отношенията си не само в семейството, а и на работното място. Прибързаността може да блокира шансът ви за финансови стабилизация. Възможно е по независещи от вас причини да пропуснете изгоден договор. Съветът ми е да не пътувате. Предприемайте промените, само ако съвпадат с плановете ви. В семейството ви липсва взаимното разбирателство, но вие сте в състояние да надмогнете кризата. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията. Сексът няма да ви достави удоволствие. По-добре не бъдете прекалено настойчиви.

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите в почивния ден, които изобщо не са проблем за вас, реализирайте успешно пътуване. Проведете делови разговори. Вечерта се срещнете с приятели. Изяснете проблемите в отношенията с вашите колеги. Не налагайте собственото си мнение. Не се сърдете на никого за проблемите си на работното място, които са преодолими. Ако не отлагате разговорът с интимната си половинка ще успеете да разрешите проблемите си в личните отношения. Както сте отпуснати и лениви, сте изпълнени със съмнение дали няма да се изложите в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Ежедневните служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата пряка намеса, дори и ако е по телефона. И днес, в почивния ден, успехът е с вас. Проверете дали вашите колеги се справят със задълженията си. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с вашите нови идеи и професионални планове. Обмисляйте добре действията си. С изневярата, която не сте прикрили, сте събудили ревността на половинката си. Сексуалният живот ви зарежда с енергия, но само ако се чувствате обичани. Постигнете взаимност в чувствата и желанията си.

РИБИ

Проявете разбиране към вашите близки, които в почивния ден ви молят за подкрепа, само ако не е финансова. Не щадете силите си, за да се справите със задълженията си на работното място и да заслужите добри приходи. Днес осъществявате с успех търговска дейност, а рискованите начинания, като никога ще ви донесат неочаквано добри резултати. Вечерта, след като сте се подготвили за празниците, ви очаква романтична среща, която ще оправи настроението ви. Ако ви липсва желание, сексът няма да ви достави очакваното удоволствие, затова по-добре бъдете честни и го споделете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп