Стартираха „Ученически игри 2019“ в Благоевград

Един месец безплатни прегледи за глаукома във ВМА

Емилиян Гебрев: Никога през живота си не съм ял рукола, кафе не пиех до 2017 г. Това е една добре планирана война срещу мен за физическо и икономическо унищожаване, каза предприемачът

Ангел Джамбазки: „Родител 1“ и „Родител 2“ е дискриминация, въведете пол „+безкрайност“

53-годишна жена загина при пожар в дома си в град Искър

Генералният мениджър на „Силвър Стар” в България Ролф-Юрген Заерле: Новите Мерцедеси изпреварват и самолети в технически план Предлагаме автомобили за по-малко от 500 лв. на месец, защото вярваме в сбъднатите мечти

Българин изчезна на остров Санторини

Горанов: Позицията на ГЕРБ за изборното законодателство се промени заради усещането, че се отдалечихме от хората

Александър Симов: БСП не влиза в политически договорки

Д-р Атанас Мангъров: Няма опасност за плода на бременната жена, болна от морбили

Как руса сервитьорка сервира капучино?

Данаил Кирилов, ГЕРБ: Оттеглихме промените в прага за преференциите в Изборния кодекс заради стабилността на държавата

Прокурор Русинова за случая в Нови Искър: Когато Георги е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия

Томислав Дончев: Решението за прага на преференциите беше грешка

Проф. Калин Гайдаров: До случая в Нови Искър е довело както развитието на състоянието на убиеца, така и вътрешни проблеми в семейството

Близо 100 души от Хитрино са получили еднократната социална помощ от 325 лева

Около 100 души от Хитрино вече са получили еднократната социална помощ от 325 лева, осигурена от държавата. Освен в Шумен и Венец, помощи се изплащат и в социалната служба в Тимарево, информира БНР.
Социалните служби ще са отворени до 17 часа, но ако има чакащи  работното време ще бъде удължено, информират от регионалната дирекция „Социално подпомагане“ в Шумен. Еднократната помощ се изплаща срещу документ за самоличност и попълнена молба декларация по образец.
За тези жители на Хитрино, които са останали без документи,  в регионалната дирекция  разполагат с база данни на общинската служба „Гражданска регистрация“ и имат възможност да предоставят социална помощ на хората от Хитрино, които са изгубили личната си карта.
БЧК също откри дарителска сметка в помощ на жителите на село Хитрино. Всеки може да помогне с 1 лв.  с SMS на обявения на номер 1466.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.