Близо 350 000 зрители гледаха първия епизод на "Денят на бащата"

341 800 души са проследили премиерния епизод на „Денят на бащата“, който беше излъчен снощи от 22:00 ч.

Високият зрителски интерес към сериала е поредно доказателство за актуалността на социалната проблематика, която филмът разглежда. В контекста на разгорещения публичен дебат „за“ и „против“ физическото наказание, като обществена медия БНТ добавя с продукцията и нов аспект – моралните травми, които нанасяме на децата си.

Семейната драма „Денят на бащата“ е базиран на истински истории и разкрива последствията, които раздялата причинява на децата. Сериалът обхваща редица проблеми, свързани с кризата в общуването и отчуждението.

Негласната практика бащите да бъдат лишавани от право на попечителство е друг въпрос, който шестсерийният филм поставя. Социалните теми в сюжета са изключително актуални с оглед на прогресиращия брой разводи, както в България, така и в Европа.

Серийният филм „Денят на бащата“ ще се излъчва в програмите на БНТ в продължение на три седмици, в понеделник и вторник от 22:00 ч. едновременно по БНТ 1 и БНТ 4 за зрителите в чужбина. Повторенията на филма са по БНТ 2 в сряда и четвъртък от 20.15 ч.

В главните роли на серийния филм са: ахари Бахаров, Весела Бабинова, Патрик Шон Хесън, Александър Сано, Глория Петкова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали